Budgettip: hippe, goedkope merkschoenen

Mode & trends door Kimberly
Denk jij bij de schoenenwinkel Schoenenreus aan oubollige, niet-zo-heel-fashionable schoenen? You're wrong! Kimberly heeft de ultieme budget-merkschoenentip voor jullie!  
 
Want tja... Kimberly is een student, wat betekent: altijd op zoek naar de beste koopjes voor het kleinste bedrag. Op een koopavond stapte ze dan ook bij Schoenenreus naar binnen om te kijken of ze wellicht nog wat leuke slippertjes hadden voor deze zomer. Maar bij binnenkomst was ze spontaan haar slipperjacht vergeten. Wat een toffe schoenen hebben ze eigenlijk bij Schoenenreus! Ze had haar ogen meteen gericht op een stel schattige zwarte instappers, die naast een paar stoere sneakers stonden. Meteen een dikke like. Maar toen ze eenmaal de tweede verdieping had ontdekt met merkschoenen (ja, Schoenenreus heeft merkschoenen) was ze verkocht. Van New Balance tot Nikes en van Adidas tot Diesel. En het leuke aan merkschoenen bij Schoenenreus: ze zijn goedkoop! Katjing! Het duurde niet lang tot ze deze twee pareltjes had binnengesleept. 
 
Yes! Ze lopen lekker. Én ze zijn roze. We like. In eerste instantie heeft Kimberly ze gekocht om toch echt al die taartjes en chocolaatjes eraf te gaan sporten, maar sportschoenen onder je dagelijkse outfit dragen is helemaal trendy. Misschien toch maar een keertje doen dan? En de prijs? € 44,99.

Deze Nikes zitten als gegoten en sluiten fijn om de voet. Bovendien is ze dol op de kleur mintgroen en met zwart zijn ze prima te combineren. Kimberly draagt ze het liefst onder een jeans of grijze spijkerbroek. De pareltjes kosten € 39,99.
 
Shop till you drop 
Zijn de schoenen van Kimberly niet helemaal jouw smaak? Wij selecteerden nog 8 andere favorieten op de site van Schoenenreus. En wil je liever niet de deur uit? Dat kan! Schoenenreus heeft namelijk ook een online shop. Bovendien biedt de online shop meer keus dan de meeste winkels. 
 

Wat vind jij van de schoenen van de Schoenenreus?