De 5 leukste zomerse sneakers van Nike

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Is jouw schoenenkast al helemaal voorbereid op de zomer? Laarzen mogen opgeborgen worden tot einde van het jaar en de sandalen en sneakers mogen terug de kast in. Nike heeft veel toffe sneakers die goed zullen passen in jouw garderobe en waar je zeker de blits mee zult maken. In samenwerking met modeplatform Winkelstraat.nl zetten we de leukste Nike damessneakers voor je op een rij en vertellen hoe je deze het beste kunt stijlen. 

sneaker

1. Nike Air Force 1 Low Valentine’s Day Wit

Wauw! Deze mooie sneakers zijn super vrolijk, kleurrijk en zomers. Zoals de naam van de schoenen al verklapt, ze beschikken over de kleuren van liefde: rood, wit en roze. Ondanks de verschillende kleurtjes, zijn de schoenen niet te overdreven en kunnen ze goed gecombineerd worden met verschillende soorten outfits. Wat dacht je van een leuk gebloemd jurkje? Deze sneakers zullen hier deze zomer super goed onder passen!

sneakers
 

2. Nike Air Max Verona Fur Sneakers Wit

Witte sneakers mogen in geen enkele schoenenkast ontbreken. Ze passen namelijk overal bij en zijn ook nog eens erg fashionable. Deze sneakers zijn wit, maar alles behalve saai. Dit komt door de coole dikke zool en het bontje bovenop de schoen. Doordat dit bont alleen op de bovenkant zit en niet in de schoen, zal het niet te warm zijn in de zomer. Omdat de schoenen over slechts een kleur beschikken, kun je in je outfit iets meer uitpakken met kleuren. Denk bijvoorbeeld aan een felroze shirt. Uiteraard gaat het om kunstbont. 

nike

3. Nike Fontanka Edge Sneakers Divers

Hou jij van veel (felle) kleuren op jouw sneakers? Dan zijn deze schoenen zeker wat voor jou! Ze beschikken over de kleuren wit, roze, rood en fluorescerend geel. Doordat het grotendeel van de schoen wit is, wordt hij niet té heftig. Stijl af met bijvoorbeeld een stoere skinny jeans en een leren jasje. 

ze

4. Nike air Max Verona Barely Rose Sneakers Roze

Roze, roze en nog eens roze! Ben jij fan van deze kleur? Dan moet je deze sneakers in je garderobe hebben. Doordat de gehele schoenen (behalve de zolen) dezelfde zachte roze kleur hebben, zijn ze erg neutraal en goed te combineren met verschillende outfits. Ook het logo is in dezelfde kleur, waardoor deze niet erg opvalt. Deze schattige maar toch ook stoere schoen is een must voor deze zomer!

nike zomer

5. Nike Dunk low Coast Blauw

Ben jij eigenlijk helemaal niet van het roze? Gelukkig zijn er ook veel verschillende sneakers in andere kleuren te vinden. Bijvoorbeeld deze vrolijke blauwe. De schoenen zijn door hun kleur erg zomers. Draag ze bijvoorbeeld onder een spijkerkleurige flared jeans. De sneakers hebben een iets dunnere zool dan voorgaande modellen. Door de gaatjes aan de voorkant zijn de lekker luchtig voor tijdens het warme weer.

zomer sneakers