KitKat Senses voor je mini-breaks

Eten door Marieke_B

Vrouwonline en KitKat Senses onderzochten de breakmomentjes van vrouwen en trokken daaruit een aantal opvallende conclusies:

  • Vrouwen nemen liever een break met Barack Obama dan met Brad Pitt.
  • Een veeleisende baas is veel vermoeiender dan een stel jengelende kids.
  • Vrouwen worden, afgezien van hun werk, het meest moe van zichzelf!
  • De favoriete break van vrouwen is een kopje koffie of thee met iets lekkers.
  • We trekken ons voor een break het liefst terug in de woonkamer.
  • Kletsen/roddelen met collega's op het werk wordt ook als een zeer ontspannen moment gezien.

Tijd voor jezelf nemen is belangrijk. Wij vrouwen rennen van hot naar her om kinderen van en naar school te brengen, een huishouden te runnen, manlief tevreden te stellen, een eigen carrière te ontwikkelen en een sociaal leven te onderhouden.

Breaks nemen kunnen we het beste doen door de hele dag door minuutjes te 'stelen'. In 5 tot 10 minuten helemaal voor jezelf, krijg je je batterij namelijk weer best een heel eind opgeladen. Stiekem genieten van die lange file of de verkeerde rij bij de kassa's is dus helemaal zo erg niet...

KitKat Senses?
Natuurlijk willen ze bij Nestle graag dat wij in die kleine minuutjes gaan genieten van KitKat Senses. Op de redactie mochten we 'm daarom uitproberen - wat een straf! ;)

Wij vinden KitKat Senses het meest lijken op een combi van de originele KitKat en de heerlijke BonBonBloc, eigenlijk de luxere variant van de KinderBueno. Oftewel: super lekker! Het is de nostalgische smaak van de KitKat, gecombineerd met een fijne hazelnootvulling waar je als eerst doorheen bijt.

Kortom: heel gevaarlijk voor de lijn, maar ach - tis nog laaaaang geen zomer toch? ;)