Beyoncé eist veel van zichzelf

Celebs door Ze.nl
Beyoncé, die getrouwd is met rapper Jay-Z, wil dolgraag moeder worden. Een paar maanden geleden ging er al de roddel de rondte dat het stel in verwachting zou zijn, maar dit bleek niet waar. In een interview met de Britse Cosmopolitan zegt ze dat ze gelooft dat ze haar zang- en acteercarrière, naast het gezinsleven, prima zou kunnen voortzetten.

"Ik heb zo veel bewondering voor moeders die hun gezin en werk op elkaar kunnen afstemmen," vertelt ze. "Als ik dat zie, heb ik daar veel respect voor. Ik geloof dat het allemaal kan, een carrière én baby’s. Het is een kwestie van goed organiseren en dat probeer ik nu op een rijtje te krijgen."

Beyoncé is een bezig bijtje. De zangeres/actrice onderhoudt naast haar bezigheden ook nog een eigen kledinglijn, maar het bevalt haar ook goed om huisvrouw te zijn. Ze nam een tijdje geleden een korte break en genoot van haar tijd thuis. "Ik heb een jaar vrij genomen," zegt ze in het interview. "Ik heb zelfs gekookt, al vond ik dat niet echt leuk om te doen. Ik ben geen goede kok! Maar het was gewoon fijn om de tijd te hebben om een vrouw te zijn voor mijn man, in plaats van een carrièrevrouw die altijd maar op reis is."

Wij zijn benieuwd wanneer Beyoncé en Jay-Z daadwerkelijk aan kinderen beginnen. Wat denken jullie?