Lifestyle / Celebs
Celebs

Britney's back, bitch!

Het is al meer dan tien jaar geleden dat Britney transformeerde van gewoon, zeventienjarig meisje naar een fenomeen en een tieneridool. Maar al snel ging het van de brave singles Baby One More Time en Sometimes naar het sexy I'm a Slave 4 U, en besloot ze in een vlaag van verstandsverbijstering haar hoofd kaal te scheren. Ook kwamen er rechtszaken, huwelijken, zwangerschappen en scheidingen op haar pad. Britney was niet meer het jonge, lieve meisje dat iedereen kende. Ondanks alle negatieve publiciteit die de jonge moeder de afgelopen jaren heeft gehad, laat ze weten dat ze weer back in business is. In het interviews met V Magazine zegt ze niet voor niets: "The bitch is back, and better than ever!"

De inmiddels 29-jarige zangeres zegt geleerd te hebben van alles wat er de afgelopen jaren is gebeurd en weet dat ze dicht bij zichzelf moet blijven staan. Haar nieuwe single, Hold It Against Me, is volgens Britney zelf 'het meest volwassen geluid tot nu toe'.

Nog steeds kunnen wij het brave schoolpakje met de twee schattige vlechtjes niet vergeten als we naar Britney kijken, maar stiekem zijn we ook wel erg benieuwd naar haar nieuwe album. Ze werkt ongetwijfeld hard en een beetje succes is haar, na al die jaren, ook wel weer gegund.

Bekijk de foto’s voor V Magazine in dit filmpje: