Lifestyle / Celebs
Celebs

Christina Aguilera gearresteerd

Matthew werd gearresteerd vanwege rijden onder invloed.

Het lijkt de laatste tijd niet de goede kant op te gaan met de zangeres. Mensen in haar omgeving zouden hebben verklaard dat ze Christina al weken proberen te overtuigen om een afkickprogramma te volgen. Tot nog toe zonder resultaat.

Er zijn de afgelopen tijd nog meer mindere momenten geweest voor Christina. Ten eerste rondde ze haar scheiding met Jordan Bratman af, met wie ze vijf jaar een relatie had. Ondanks dat ze hun scheiding in oktober al aangevraagd hadden, bleef Bratman bij Christina wonen. Zelfs toen Christina’s nieuwe vriend bij haar introk. Pas twee weken geleden verhuisde Jordan naar een andere woning.

Daarnaast kreeg de zangeres veel kritiek op haar optreden tijdens de SuperBowl in februari. Christina kreeg het voor elkaar om de tekst van het volkslied te vergeten en dit viel niet bij iedereen in goede aarde. Verder viel ze tijdens de uitreiking van de Grammy's bijna het podium af.

Wij hopen niet dat het écht de verkeerde kant op gaat met Christina... Wat denken jullie? Zal Christina nu een afkickprogramma gaan volgen?