Je zal er maar geil van worden...

Intiem door Jet

Sommige mensen (meer dan je in eerste instantie zou denken) hebben een seksueel fetisjisme. Dit is een vorm van fetisjisme waarbij seksueel genot wordt beleefd aan bepaalde voorwerpen of rituelen. Er zijn verschillende objecten waar een fetisjist opgewonden van kan raken, zoals: fluweel, tanden, gips, geamputeerde ledematen, luiers, sneakers, ballonen, voeten, lycra, rubber, sokken... Je kunt het zo gek niet bedenken of sommige mensen worden er geil van! Deze fetisjobjecten kunnen geknuffeld, gestreeld, gevoeld, gelikt, geroken en, in geval van kledingstukken, gedragen worden.

Enkele bizarre voorbeelden van seksueel fetisjisme zijn:
Lactofilie
Mensen die opgewonden worden van borsten van pas bevallen moeders en er ook tot aangetrokken zijn om zelf aan de tepel te zuigen.
Coprofagie
Mensen die houden van de geur en smaak van uitwerpselen en die dat ook eten.
Nasolingie
Mensen die ervan houden om snot uit andermans neus te zuigen.
Utassassinofilie
Mensen die seksueel opgewonden worden als ze zich in levensbedreigende situaties bevinden. (Lijkt me niet een heel handig moment...). 
Knissofilie
Deze mensen vinden de geur van wierook opwindend.

En dit is nog lang niet alles...

Wurgseks
Een andere vorm van seksueel fetisjisme is wurgseks. Hierbij ervaren mensen seksueel genot als hun keel dichtgeknepen wordt. Soms speelt het uitoefenen van macht een rol, maar meestal wil de partner zelf gewurgd worden. Tijdens het dichtknijpen ontstaat een zuurstofgebrek in de hersenen en die toestand kan een lichte trip veroorzaken. Het orgasme is hierdoor veel heviger en intenser... Wurgseks klinkt best spannend, maar kan super gevaarlijk zijn! Er sterven regelmatig mensen door deze vorm van seks. Vooral met masturbatie gebeuren veel ongelukken. Als de hersenen te weinig zuurstof krijgen, ben je niet meer in staat om helder na te denken en maak je foute beslissingen. Ook gebeurt het wel eens dat mensen de strop die ze bij zichzelf omdoen, niet meer loskrijgen en langzaam stikken. Dat is geen prettige dood... Wurgseks is dus absoluut niet aan te raden!

Sadomasochisme (SM)
Bij de term SM denkt men aan zwepen en veel pijn... maar wat houdt het nog meer in? Sadisme betekent 'plezier in het aandoen van pijn' en masochisme 'plezier in het ondergaan en onderdrukken van pijn'. SM is een vorm van seksuele beleving waarin één of meerdere van de partner(s) de ander pijn laat ondergaan. SM kan handmatig, maar ook met behulp van instrumenten gedaan worden. Enkele voorbeelden zijn: billenkoek, zweepslagen, klemmen en spelden op verschillende lichaamsdelen, het gebruik van hand- en voetboeien, vastbinden met touw (bondage), gebruik van mondknevels (doeken, rubberen bal, opblaasknevel), prikken met naalden (naaldenspel), gesmolten kaarsvet druppelen op diverse lichaamsdelen, elektrische prikkelingen en buikstompen (belly punching). Wil je liever niet jezelf zijn in deze toestand, dan wordt er soms ook gebruik gemaakt van rollenspelen, zoals in de vorm van een meesteres en haar leerling/slaaf.

Zoals je kunt lezen heeft ieder mens zijn eigen voorkeur en eigen fantasiën... Niets is te gek, zolang het maar veilig is en je ervan geniet!

Heb ik je op goede ideeën gebracht of hou je het liever bij 'standaard'? Of heb je misschien zelf een fetisj die niet langs gekomen is? Vertel het dan aan Ze.nl!