TIP: Guhl Living Colors

Make-up door Redactie Ze.nl

Het product zit kant-en-klaar in een gemakkelijk te gebruiken flesje, waarvan je eventuele restjes ook nog eens kunt bewaren! Binnen een half uurtje heb je een andere tint...

Ben je lichtblond? Je kunt kiezen voor een goud-, koper- of donkerblonde coupe, die je na een aantal wasbeurten gewoon weer ziet vervagen. Zo hoef je niet definitief afscheid te nemen van je originele haarkleur. Of ga eens van middenblond naar middenbruin!

Heb je bruin haar maar vind je het een beetje saai? Varieer eens met koper- of roodtinten en kies voor warmrood of goudbruin. Ideaal om eerst eens te kijken of een kleur je bevalt. Zo ja, dan zijn de tinten er ook in permanente haarkleuringen.

Wie herkent dit niet: je hebt je haar net gekleurd en na een tijdje wordt het toch weer vaal. Dan is deze uitwasbare gel perfect om je kleur weer te verlevendigen of te intensiveren en de prijs valt mee: 7,45 voor 100 ml, dat is voldoende voor twee haarkleuringen voor kort tot halflang haar. Ook wel fijn om te weten: het bevat geen stinkende ammoniak of slechte waterstofperoxide. Sterker, het ruikt heerlijk!

Bestel Guhl Living Colors via www.drogisterij.net of koop 'm gewoon bij de drogist in de buurt...