Breng de zon terug op je gezicht

Lichaam door Redactie Ze.nl

Olaz heeft daar iets op bedacht! Touch of Sunshine is de nieuwe gezichtsverzorgingslijn die je huid een kleurtje geeft en de zeven tekenen van het ouder worden helpt bestrijden!

Ik heb het zelf helemaal niet op nepkleurtjes. Ok, ik maak me wel eens schuldig aan het bijkleuren van m'n benen, maar daar krijg ik altijd spijt van omdat ik achterblijf met oranje vlekken op mijn knieën. Gezichtsbruiners durfde ik al helemaal niet aan: oranje knieën kun je nog verbergen in een broek, maar met je gezicht wordt dat toch een stuk lastiger!

Toch kreeg ik altijd te horen dat ik zo bleek was (het gevolg van mijn haar donkerbruin verven) en of ik misschien niet iets meer fruit moest eten (thanks oma)? Dus toen ik de kans kreeg om Olaz Touch of Sunshine te proberen, besloot ik de gok maar eens te wagen. En, ik ben blij verrast!

Touch of Sunshine heeft zowel een dagcrème als een nachtcrème die beide in een handig pompje zitten. De crèmes ruiken ontzettend lekker naar watermeloen; alleen al vanwege de geur krijg je weer iets van het zomergevoel terug. Ze smeren lekker uit, zijn niet vettig (al is de nachtcrème wel iets dikker dan de dagcrème) en - heel belangrijk - geven geen oranje vlekken. Het is ook niet dat mensen je meteen zullen vragen of je in het weekend even naar Curaçao bent geweest als je met de crème begint te smeren. De crème geeft je een heel licht subtiel tintje dat je pas echt begint te zien na ongeveer een week. Maar doordat dit tintje zo subtiel is, kan er ook nooit iets misgaan met vlekken of rare strepen in je gezicht. Daarnaast is het een groot voordeel dat er SPF 15 in zit dat je gezicht meteen beschermt tegen die paar straaltjes zon die we in Nederland hebben.

Ik vind de crèmes een echte aanrader en zal ze zeker blijven gebruiken! Ze zijn wel vrij prijzig, zeker voor mijn studenteninkomen, maar ik vind ze wel de moeite waard!

Of ze helpen tegen de zeven tekenen van het ouder worden? Ik heb nog steeds geen rimpels (op mijn tweeëntwintigste), maar of dat door de crème komt? Ik laat het jullie over een jaar of twintig weten!