Review: Beautybox februari

Lichaam door Redactie Ze.nl
Februari is de maand van de liefde en dan willen we er natuurlijk op en top uitzien voor onze date, lover of voor ehh de forever aloners onder ons, huisdier. Hoe kunnen we dit het beste aanpakken? Dat lees je hier! 

Maar eigenlijk zou het altijd de maand van de liefde moeten zijn! Daarom gaf Beautybox ons een duwtje in de rug en kwam afgelopen maand met een Beautybox vol liefde. Van een lekker luchtje tot een lippenbalsem voor kissproof lippen... 


Thierry Mugler - Angel Eau de Parfum 
Love is in the air

 en wat ook in the air hangt, is het lekkere luchtje van Thierry Mugler 'Angel'. De geur wordt omschreven als 'pure verleiding' en 'onweerstaanbaar vrouwelijk'. Wat hebben we nog meer nodig tijdens de dagen van de liefde?! Juist. Het parfum ruikt zoet maar is 'zacht' en dus niet overheersend. Precies wat we nodig hebben. Heb jij 'm al getest? 


Anatomicals - You need a blooming shower 

Start je dag met een lekkere, frisse bloemendouche! Want deze 'You Need A Blooming Shower' van Anatomicals zit vol met bloemenextracten. Het merk heeft lekker ruikende, zachte producten gemaakt om het lichaam te verwennen. Onze eerste reactie was dat de bloemengeur erg overheersend is, maar na een flinke douchebeurt vervaagt de sterke geur al snel. Tip: gebruik 'm voordat je op date gaat. De - niet meer sterke - geur blijf je nog lang na gebruik ruiken. Bovendien: check de vrolijke verpakking, hoe cute!


Anatomicals - 'Never Lose Your Cherry' Cherry Lip Balm

 
Wat we nodig hebben tijdens Valentijn zijn smooth lips. Want, wat is een afscheidskus met schrale, droge lippen? Daarom komt de Beautybox met een fijne lippenbalsem. Ga voor kersverse (gheghe) lippen met de zogenaamde 'Never Lose Your Cherry' Cherry Lip Balm. Het is een zachte, fijne balsem en ondanks de transparante kleur werpt de balsem een heerlijke kersengeur af. Kiss-proof voor de date! 


LookX - Eyeliner Exclusive Green

Verleiden doe je met je ogen, toch? De nieuwe LookX Exclusieve Eyeliner weet door haar donkergroene kleur je ogen prima te accentueren. Het is makkelijk aan te brengen door de zachte, dunne punt en blijft - zelfs na heel wat gewrijf - gewoon zitten. Het verleiden kan beginnen... 


Pupa Milano - Nail Lasting Color Nailpolish 

Vandaag is rood! Want rood is de kleur van de liefde, verleiding en passie. Het make-up merk Pupa Milano komt nu met schattige nagellakjes die - in tegenstelling tot onze verwachtingen - eenvoudig aan te brengen zijn. Bovendien droogt de nagellak snel. Ideaal om last minute nog je nagels te doen (zonder diepe groeven en imperfecties tot gevolg)! 


Abonnement
Wil jij jezelf of een ander ook verwennen met een Beautybox, waarvan de inhoud iedere maand weer een verrassing is? Via de website van Beautybox kun je je aanmelden voor een abonnement. Voor maar € 14,95 - inclusief verzendkosten! - krijg je deze box met heerlijke producten iedere maand thuisgestuurd. Heb je je beautyfavorieten al gevonden? De box kun je elke maand opzeggen.