Geef je haar een beachlook

Lichaam door Redactie Ze.nl

Maar zonder zon en zee een beachlook creëren, hoe doet CAVIAR Anti-Aging Beach Spray dat? Het geheim is het oceaanwater in de spray. Je haalt dus echt de zee in huis. Daarnaast zorgen de plantaardige extracten dat het haar intensief gevoed en gehydrateerd wordt.

De spray gebruik je op droog of vochtig haar, vanaf de wortels tot de uiteinden. Met je vingers modelleer je het haar en kneed je het met je vingers voor een warrige strandkapsel. En dan is het slechts een kwestie van afwachten...

CAVIAR Anti-Aging Beach Spray klonk mij in het begin wat vreemd in de oren. Vast een soort van beschermspray tegen de scherpe zon. Maar toen ik erachter kwam dat de spray oceaanwater bevat was ik laaiend enthousiast: mijn haar ziet er altijd prachtig uit na wat zon en zout water. Mijn blonde haar wordt omgetoverd in een coupe de solei (met de juiste verzorging tegen de scherpe zon). Maar als de gure wind begint te waaien en het water kouder wordt ben ook ik niet meer zo vaak op het strand te vinden. En dat is jammer, want ik wil mijn haar het liefste het hele jaar zo houden.

Vol enthousiasme heb ik de spray getest op handdoekdroog haar. Vervolgens heb ik het in model gekneed. Nu was het slechts een kwestie van op laten drogen. Opvallend was de lekkere geur. Niet zonder reden wordt de spray alleen in de exclusiever zaken verkocht: mijn haar rook fantastisch en dat is de hele dag zo gebleven.

Maar zorgt het product ook voor een echte beachlook? Daverend enthousiast was ik niet. Maar wie weet moet ik voor de echte beachlokken de spray iets vaker gebruiken. Wel voelde mijn haar ontzettend zacht en leken een aantal lokken zelfs een tintje lichter. De spray is een kwalitatief goede vervanging van de zomerzon ( en dat zonder schadelijke straling). Maar toch geef ik de voorkeur aan de zomer! Let the sun shine!

CAVIAR Anti-Aging Beach Spray
Adviesprijs 30,- Euro
http://www.alternahaircare.com/