Beauty / Lichaam
Lichaam

Nieuwe bizarre beautyhack: tandpasta smeren voor grotere borsten

Reageer1 0

Mayonaise als conditioner, houtskool voor wittere tanden en koffieprut als scrub-vervanger... De doe het zelf-wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ook wie een grotere en stevigere voorgevel wil, hoeft niet te stappen naar de plastisch chirurg. Kijk gewoon in je badkamerkastje! 

tandpasta

Lees ook: Van nosejob tot botox: Plastische chirurgie trends door de jaren heen

Huisgemaakte boobjob

Al surfend op het web, kwamen we het vreemde foefje tegen. Een paar beauty-bloggers zweren bij tandpasta en vaseline voor een DIY-boobjob. YouTuber Naturalbeauty556 beweert dat een goedje van tandpasta, bloem, eiwit en komkommer slappe borsten binnen vijf dagen weer superstrak maakt. Een andere vrouw, Susana Home Remedies, deelt een soortgelijke lifehack op YouTube. Volgens haar groeien je borsten als je je tepels insmeert met tandpasta en zwellen je borsten op met behulp van Vaseline.

Maar werkt het?

Gelukkig hoeven we zelf niet aan de slag, de hack is al door een dermatoloog afgekeurd. "Dit is onzin!" zegt Susan Bard van Manhattan Dermatology Specialists. "Geen van de ingrediënten in deze brouwsels hebben de mogelijkheid om borstweefsel te vergroten of losse huid te verstevigen." Christopher Inglefield, medisch specialist van de London Bridge Plastic Surgery & Aesthetic Clinic, beaamt het: "Jammer genoeg, zoals veel advies op het internet, is de tandpasta en vaseline-methode fake nieuws en pure kwakzalverij."

Je leest het. Dus schrap dat familypack Aquafresh maar van je boodschappenlijstje.

Lees ook: Hebben: Deze najaarsfavorieten van Claartje Rose kun je nu al shoppen

Reageer1 0

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Er is 1 reactie

Om te kunnen reageren moet je eerst

  • Anoniem

    Vraagt mezelf af waar je dat corset dat je dwingen kan om mier te eten
    En zo kan afvallen waar je dat kunt kopen??M, v,g,Bernadine

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen