EyeMajic!

Make-up door Jet

Op redactie van Ze.nl kregen we vorige week een nieuw leuk product binnen: EyeMajic. Dit zijn pads die je snel en gemakkelijk aan kunt brengen op je oogleden waardoor je binnen tien seconden de perfecte oogschaduw hebt. Ik ben benieuwd...

Vanochtend besloot ik 't nieuwste van 't nieuwste op make-upgebied maar eens te proberen. Zou het er net zo mooi uitzien als op de foto?

Op mijn gesloten ooglid (met wenkbrauwen omhoog getrokken) breng ik de EyeMajic-pad zo dicht mogelijk bij de wimperrand aan. Vervolgens druk ik 'm vier seconden stevig aan. Vervolgens sleep ik de strip langzaam weg en kijk ik snel nieuwsgierig in de spiegel. Nou, ik moet zeggen, het ziet er niet verkeerd uit. Een beetje bijwerken met mijn vinger en nog wat eyeliner en mascara aanbrengen en klaar ben je!

Het is dat ik het zelf aanbrengen van oogmake-up erg leuk vind, maar als ik 's ochtends een keer in tijdnood zit... Ideaal! Voor de dames onder ons die absoluut niet kunnen opmaken, is dit misschien wel de perfecte oplossing... Nooit meer aan de slag met kwastjes en potjes!

Een doosje EyeMajic-pads kost nu tijdelijk 6,99 euro, bevat zeven pads en is te koop bij Kruidvat en Trekpleister. Elke pad is individueel verpakt en daardoor ideaal om mee te nemen. Er zijn zes verschillende kleurcombinaties te krijgen zoals grijs met parelmoerwit, lavendeltinten, groen met oudgoud en koraalroze met oudgoud en parelmoerwit. Kortom: voor ieder wat wils. Kijk voor meer informatie op www.eyemajic.nl.

Ohja, ook een pluspunt: EyeMajic is niet getest op dieren!