Make-up tips najaar 2008

Make-up door Jet

De allernieuwste looks van de catwalk in Milaan
Op de catwalk hebben we voor dit najaar vooral futuristische elegantie met een industrieel kantje gespot. De modellen zagen er zelfverzekerd, sterk en super sexy uit met opvallende lippen en een donkere zwoele oogopslag.

Max Factor
Met deze catwalktrends als inspiratie heeft Max Factor een prachtige Herfst/Winter collectie ontwikkeld met als thema Durf te schitteren! Ga voor donkere paarstinten op de lippen, aangevuld met glanzende smokey eyes in smeulend zwart, petrol blauw en gewaagd metallic.
Hiervoor kan je goed gebruik maken van de nieuwe collectie van Max Factor. Deze collectie creëert namelijk een super sexy, zelfverzekerde en individuele look die opvalt in de menigte.
De make-up is fijn in gebruik (vooral de eyeliner vind ik fantastisch) en blijft lang zitten. Met de collectie van Max Factor verander je in je persoonlijke visagiste!

Wat zijn de absolute must-haves en hoe gebruik ik deze?
De must-haves van de collectie zijn de Colour Perfection Eyeshadow in de tint Star Studded Black (10,99), 2000 Calorie Mascara (11,49), Colour Perfection Eyeliner Pen (8,49) in zwart en Colour Collections Lipsticks (10,99).

Stap 1: Breng de zilveren tint van de Colour Perfection Eyeshadow aan op het ooglid tot aan je wenkbrauw.
Stap 2: Accentueer de arcadeboog en de onderste wimperrand met de donkere kleur van de Colour Perfection Eyeshadow.
Stap 3: Trek een lijntje langs de bovenste wimperrand met de Colour Perfection Eyeliner Pen.
Stap 4: Krul nu je bovenste wimperrand en breng de 2000 Calorie Mascara aan.
Stap 5: Kies nu een mooie donkere tint van de Colour Collections Lipsticks uit en breng de kleur aan op je lippen.

Et voilà... You've got the look!