Ontmoet Madame de Pé

Mode & trends door Madelon

Het Amsterdamse merk Madame de Pé houdt vrouwen droog in stijl, zelfs op de fiets. Want je herkent het vast wel: het regent, je moet weg op de fiets, maar je regenpak flatteert nog minder dan een vuilniszak. En wij vrouwen willen natuurlijk wel hip voor de dag komen...

Speciaal voor dit soort situaties heeft Madame de Pé heuse regencouture ontworpen. Na een onderzoek over het fietsgedrag van vrouwen in de regen, bleek dat er voor vrouwen veel belemmeringen zijn om regenkleding aan te trekken. Bernadette Kuiper van Madame de Pé vertelt: "Regenkleding werkt vaak niet goed genoeg. Een trenchcoat is mooi, maar helpt niet voldoende bij regen op de fiets. Een poncho vliegt omhoog en capuchons waaien af. Maar het grootste bezwaar voor vrouwen is dat zij vinden dat het er gewoon niet uitziet." Herkenbaar? Voor ons in ieder geval wel...De jas ('La Maîtresse') en de poncho ('Le Déluge') die Madame de Pé met deze collectie op de markt brengt, zijn niet alleen functioneel in de regen, maar zien er ook nog eens hip uit. Het vrouwelijke ontwerp is gecombineerd met functionele details die ervoor zorgen dat je droog blijft. "We hebben de jas en poncho uitgebreid getest door zelf rond te fietsen in de regen," vertelt Bernadette. "Daardoor weten we nu dat het ontwerp werkt én er goed uitziet." De test die je ziet op het filmpje hierboven pakte positief uit en Bernadette denkt dan ook dat de jas en de poncho dé uitkomsten zijn voor dit regenprobleem! “We kunnen met een gerust hart zeggen: Go ahead, bike! You’ll look great.”


De 'La Maîtresse'-jas, €218,- en de 'Le Déluge'-poncho, €148,-
 
 
De hippe regenkleding is via
de website van Madame de Pé te bestellen.


Madame de Pé en Ze.nl hebben nu, speciaal voor jullie als Ze-lezeressen, een exclusieve kortingsactie geregeld, die een week lang geldig is (t/m 25 maart)! Wil je een La Maîtresse-jas of een Le Déluge-poncho bestellen? Vermeld dan bij je bestelling (bij comments) 'Kortingsactie Ze.nl' en ontvang tien procent korting op je jas of poncho!

Bovendien mag Ze.nl vijf t-shirts met het schattige Madame de Pé-logo erop weggeven. Om kans te maken op een t-shirt, moet je Ze.nl liken op Facebook én de onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 28 maart. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.