WIN: Shrek-pakket

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
In dit laatste deel Shrek Forever After (in het Nederlands: Shrek Voor Eeuwig En Altijd) is Shrek een gewone familievader geworden. Hij verlangt terug naar de tijd waarin hij nog een "echte Oger" was en hij laat zich overhalen tot een deal met de gladde praatjesmaker Repelsteeltje. Shrek komt terecht in een akelige, veranderde versie van Ver Heel Ver van Hier, waar Ogers opgejaagd worden, Repelsteeltje koning is en waar hij en Fiona elkaar nooit ontmoet hebben. Het is nu aan Shrek om dit alles ongedaan te maken in de hoop zijn vrienden te redden, de wereld te herstellen en zijn enige echte Ware Liefde terug te vinden.

Vanaf woensdag 7 juli 2010 is de originele en Nederlands gesproken versie te zien in de bioscoop. Ook in 3D en Imax 3D! Kijk voor meer informatie op de website.

Shrek en OPI
Beautymerk OPI lanceert in samenwerking met DreamWorks een speciale Shrek-collectie. Deze bestaat uit zes nagellakjes die hun naam eer aan doen:

Funky Donkey - wat zou grappiger kunnen zijn dan deze donkerpaars?
What's with the Cattitude - een tikkeltje arrogant lichtblauw
Rumple's Wiggin' - deze lavendel is een blijvertje
Who the Shrek Are You? - een briljante kleur groen die ergens voor staat
Ogre-the-Top Blue - het grootste, beste felblauw ooit
Fiercely Fiona lichtgroen - waar je geen grapjes over moet maken

Naast de losse nagellakjes, is er ook een minisetje verkrijgbaar met daarin de vier kleuren What's with the Cattitude?, Fiercely Fiona, Rummple's Wiggin' en Who the Shrek Are You? (verkoopprijs 17,95). De verkooppunten van OPI-producten zijn terug te vinden op www.opi.nl.

Ze.nl mag een aantal Shrek-pakketten weggeven, met daarin een mini-nagellaksetje t.w.v. 17,95 en een T-shirt. Om kans te maken op een pakket moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 4 juli. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Shrek Forever After TM & © 2010 DreamWorks Animation LLC.  All Rights Reserved.