De Nationale Restaurant Week

Eten door Jet

Is het altijd al jouw (culinaire) droom geweest om te eten bij toprestaurants als Le Garage of Ron Blauw? Let dan goed op, want deze droom kan werkelijkheid worden! Ook jij, met je bescheiden portemonneetje, hebt nu de kans om van een droomdiner te genieten dat bereid is door meneer Braakhekke himself. Voor slechts 25 euro! Geen geld!

Culinair evenement
De Nationale Restaurant Week, georganiseerd door DiningCity.com, groeide in drie jaar uit tot het grootste culinaire evenement van Nederland. Tijdens de wintereditie reserveerden maar liefst 87.000 gasten een tafel bij één van de deelnemende toprestaurants. Tijdens de zomereditie van 2008, die plaatsvindt van 25 t/m 31 augustus, zullen meer dan 100.000 gasten in 500 deelnemende toprestaurants kunnen genieten van smakelijke hoogstandjes. Na afloop van de Nationale Restaurant Week beoordelen de fijnproevers de eetgelegenheden. Het best gewaardeerde etablissement is de winnaar van de Nationale Restaurant Week Publieksprijs. Deze prijs is de enige in de Nederlandse culinaire wereld die door de gasten zelf wordt toegekend.

Grijp je kans!
Vanaf 6 augustus 2008 10.00 uur kan via de website www.restaurantweek.nl gereserveerd worden. Maar wees er snel bij: de plaatsen zijn beperkt beschikbaar en op is op! Kijk hier voor de uitgebreide lijst met deelnemende restaurants.

Ik zit in ieder geval op 6 augustus 10.00 uur klaar achter mijn computertje om die kans te grijpen! Het water loopt me nu al in de mond...