Jummie: tonijn-pesto-pasta!

Eten door Eline

Tonijn-pesto-pasta voor vier personen (bereiding ongeveer 25 minuten):
- 500 gram fusilli-pasta ( of pasta naar eigen keus)
- 1 potje pesto rosso
- 1 pakje crème fraiche
- 2 blikjes tonijn in water
- 1 courgette
- 2 à 3 uien
- naar wens 1 bakje champignons

Kook de pasta zoals aangegeven op het pak. Snijd de uitjes, champignons en courgette in kleine stukjes en laat de uien fruiten in een pan op middelhoog vuur met wat scheutjes olijfolie. Voeg de kleingesneden champignons en courgette toe en laat het geheel warm worden. Wanneer de pasta kookt (het liefst al dente), voeg je de tonijn toe, gevolgd door de pesto rosso en een flinke schep crème fraiche. Goed doorroeren en zorgen dat de saus wat dikkig wordt. Pasta afgieten en gelijk serveren! Saus erbij, met als garnering wat verse peterselie en een handje parmezaanse kaas. Eet Ze smakelijk!