DVD: Interactieve seksgids

Intiem door Jet

Althans, dat beweert de uitgever. De Interactieve Lovers' Guide belooft de kijker vaardigheden en technieken te leren om het liefdesleven in hogere sferen van passie en intimiteit te brengen. Ik ben benieuwd...

Het eerste deel van de DVD gaat over het ontwikkelen van een relatie. Hoe verhoog je de intimiteit in je relatie? De DVD gaat verder met het hoofdstuk Sensualiteit opbouwen. Een (tamelijk saaie) voice-over vertelt me hoe belangrijk het is om tijd voor elkaar te nemen en hoe je op verschillende manieren de sensualiteit kunt opbouwen. Vervolgens laat men in de hoofdstukken Voorspel voor hem & haar, Orale seks voor hem & haar (en voor beiden), Je liefdesspel verbeteren en Je seksuele repertoire uitbreiden verschillende opwinding- en stimulatietechnieken zien met de nodige toelichting. De DVD sluit af met hoe je de intimiteit in stand kunt houden. De DVD heeft ook nog extra's in de vorm van een quiz en een wel erg bijzondere echo.

Interactief?
De Interactieve Lovers' Guide suggereert interactief te zijn. Ik moet eerlijk zeggen dat ik interactief een groot woord vind. Wel kun je in kleine schermpjes in het beeld klikken om de bepaalde techniek vanuit het perspectief van de man of de vrouw te zien, uiteraard met bijhorend commentaar. Maar of dat nou echt interactief is?

Oordeel?
Het is best een leuke DVD om samen met je vriendje te kijken, maar of ik er echt iets van geleerd heb? Eerlijk gezegd niet. (Dit is misschien anders voor de minder ervaren meiden onder ons, niet dat ik nou zo ervaren ben...).
Door de zakelijke kijk op seks is de Interactieve Lovers' Guide ook niet echt opwindend te noemen. Dit is aan de andere kant ook gelijk een pluspunt. Doordat het allemaal redelijk soft is en niet te 'porno', is deze DVD wel women-proof.
Waar ik mij persoonlijk aan stoorde waren de stelletjes die de verschillende technieken showden. Sommige van hen waren niet bepaald appetijtelijk... (denk aan grote bossen schaamhaar). Wel is de Interactieve Lovers' Guide een leuke DVD om te kijken met je (nieuwe) vriend om zo samen elkaar te ontdekken. Verwacht niet teveel, gewoon een leuke avond!

De Interactieve Lovers' Guide is medemogelijk gemaakt door Sony Pictures H.E.

The Lovers' Guide Interactive
Regie: Robert Page
EAN: 8712609594454
Prijs: 19,99 euro