I wanna have sex on the beach!

Intiem door Jet

Wat is er zo leuk aan seks in het water?
Het is spannend! Terwijl jij heerlijk de liefde aan het bedrijven bent in een zwembad of de zee, kan er elk moment iemand langs komen. Dit werkt erg opwindend. Daarbij geeft het gewichtsloos bewegen van je lichaam in het water een heerlijk sensueel gevoel. Seks in het water voelt zacht, soms bijna dromerig. Bovendien helpen de geuren (zilte zee), geluiden (ruisende golven) van de omgeving ook mee... Wie zijn seksleven een spetterende boost wil geven, kan aan waterseks zinderend veel plezier beleven.

Waar kun je allemaal spetterende waterseks hebben?
Zwembaden, jacuzzi's, douches, watervallen, tuinsproeiers, the sky is the limit! Eén van de populairste plekjes is, zoals T-Spoon al zong in "I wanna have sex on the beach", natuurlijk het strand en de zee. Wat een heerlijk gevoel om één met de natuur te zijn...

Waar moet je op letten bij waterseks?
Condooms zijn niet geschikt voor waterseks, dus hou hier rekening mee. Want zonder condoom loop je natuurlijk kans op een SOA.

Denk er ook aan waar je het water in gaat. Zwemmen er gekke beesten? Je wilt je intieme moment natuurlijk niet laten verpesten doordat er iets anders naar binnen glibbert.

Zorg dat je erg opgewonden bent. Het water kan je 'natuurlijke glijmiddel' wegspoelen en ervoor zorgen dat 'het' nogal stroef en pijnlijk gaat. Oplossing: gebruik een glijmiddel op siliconenbasis. Deze is waterproof; je partner glijdt zo naar binnen.

Voorkom genante momenten en let op dat je je bikinibroekje niet kwijt raakt!

Let er bij waterseks op dat het water goed schoon is. Seks in modderig water kan zorgen voor irritaties en infecties. Ook zand kan de seks aardig tegenwerken, hou dat dus uit de buurt van je vagina.

Tips voor goede waterseks
Hoe onschuldig je op het strand kan overgooien met een strandbal, hoe opwindend je dit voorwerp kan betrekken in je vloeibare liefdesspel. Ga er met je buik op liggen, spreid je benen en laat je 'waterpartner in crime' zijn werk doen.

Kijk voor meer tips in de waterseksbijbel Cosmo Aqua Kama Sutra. Hier leer je onder andere over de Frivole Vloedgolf, de Stiekeme Schuiver, de Sexy Sproeier en de Glibberige Glijer.

Dus zoek een zwembad, bergbeekje, idyllisch strandje, stoombad of simpelweg een douche op en geniet van elkaar en van het water...

Bron: Sochicken.nl en Planet.nl