WIN: The Hunger Games dvd en boekenreeks

Winacties door Redactie Ze.nl
Heb jij ook zo genoten van de film The Hunger Games in de bios? Of heb jij het boek gelezen en wil je de film nog zien? Geen nood. Ze.nl mag namelijk een aantal boeken- en dvd-pakketten van The Hunger Games weggeven!

Het verhaal
The Hunger Games

speelt zich af in een niet al te verre toekomst. Het voormalige Noord-Amerika staat bekend als het land Panem, waar het regerende Capitol van haar twaalf districten eist dat zij jaarlijks één meisje en één jongen leveren voor The Hunger Games. De 24 door loting geselecteerde jongeren worden gezamenlijk in een gigantische arena gezet, waar slechts één levend uit kan komen. De rest van Panem wordt gedwongen het mediaspektakel live op televisie te volgen...


De zestienjarige Katniss Everdeen komt uit district 12, een van de armste districten. Ze weet zichzelf, haar moeder en zusje Prim in leven te houden door illegaal in de bossen te jagen met haar beste vriend Gale. Maar dan wordt Prim geselecteerd voor The Hunger Games. Katniss twijfelt geen moment en neemt de plaats van haar zusje in. Vanaf dan heeft ze nog maar één doel: overleven tegen elke prijs. Eenmaal in de arena wordt ze geconfronteerd met de moeilijke keuzes die ze daarvoor moet maken. Afwegingen tussen de dood en mededogen, maar ook tussen liefde en leven.

Wat wij van de film vonden? Dat kun je in deze recensie lezen.


Winnen

Enthousiast en nieuwsgierig geworden? Wij geven een aantal dvd- en boekenpakketten van The Hunger Games weg! Om precies te zijn mogen we drie pakketjes met het boek en de dvd weggeven. Daarnaast is de hoofdprijs de boekentrilogie en de Blu Ray-dvd van de film.

Om kans te maken op deze prijs dien je Ze.nl te liken op Facebook. Meer kans maken? Deel de actie op je eigen Facebook- en/of Twitter-account door op onderstaande icoontjes te klikken.

Klikl vervolgens onderaan op de 'meedoen-button'. Simpel toch? De prijsvraag loopt tot en met 2 september 2012.