WIN: DVD Bridesmaids of little black dress

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Eén van de grappigste vrouwenfilms ooit gemaakt is zonder twijfel Bridesmaids. Zelden heb ik zo hard gelachen om een romantische comedy. Jij kunt de film - die draait om liefde, vriendschap en het huwelijk - nu winnen op dvd!

Het verhaal
Single girl

Annie is eerste getuige op de bruiloft van haar beste vriendin Lillian, met wie ze jarenlang lief en leed deelde. Het valt niet mee om zelf ook plezier aan alle pre-huwelijks festiviteiten te beleven als ze te maken krijgt met een andere vriendin van Lilian, de snobistische Whitney wier leven totaal perfect lijkt te zijn. Het leven van Annie is echter een puinhoop: ze gelooft niet meer in de liefde en is altijd blut. Toch zet ze haar beste beentje voor als ze met een hele groep bruidsmeiden meegaat op een wilde trip?

Lees ook onze recensie en het interview dat we met de castleden hadden!

De film Bridesmaids is vanaf 14 december te koop in de winkels.

Ze.nl mag 3x de dvd van Bridesmaids en 1x een little black dress (keuze uit drie jurkjes van de special holiday collection) van Miss Green weggeven. Om kans te maken op een dvd of een jurkje moet je antwoord geven op de onderstaande vraag.Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 27 december 2011.