WIN: Bamboo Pen & Touch

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Ben jij toe aan een digitale uitdaging? Dan is deze supergadget iets voor jou! Met Bamboo - de eerste multi-touch en pentablets van Wacom - kun je eenvoudig afbeeldingen en documenten creëren, bewerken en delen. Jij kunt nu een exemplaar winnen op Ze.nl!

Anno 2011 zijn we veel expressiever en creatiever geworden in onsdagelijkse digitale leven. We zijn inmiddels helemaal gewend aan de touchscreen en worden steeds handiger in het bewerken van foto?s. Tijd voor een nieuwe stap! Met de interactieve Bamboo multi-touch en pentablets van Wacom kun je afbeeldingen en documenten op een unieke manier personaliseren. Je kunt met deze tools heel gemakkelijk schrijven, tekenen, schilderen, maar ook afbeeldingen draaien en door documenten scrollen. Vervolgens deel je jouw creaties heel eenvoudig met je vrienden via de mail of social media.



Bamboo is geschikt voor iedereen: van mensen die tijdens hun werk handgeschreven notities willen toevoegen tot tieners die boodschappen op online foto?s van vrienden willen schrijven. Bamboo is op twee manieren te gebruiken: wanneer je door afbeeldingen wilt scrollen, kun je eenvoudig je vingers gebruiken. En als je preciezer werk moet doen, kan je de draad- en batterijloze pen gebruiken.

Wacom heeft onlangs een volledig nieuwe serie gelanceerd, welke bestaat uit de Bamboo Fun Pen & Touch tablet, de Bamboo Pen & Touch tablet en de Bamboo Pen tablet. De lichtgewicht Pen & Touch en Fun modellen zijn nu geschikt voor draadloos gebruik en zijn daarmee ideaal om mee te werken, terwijl je ontspant op de bank.

Ze.nl mag  2 x de Bamboo Pen & Touch (t.w.v. ?89,90 per stuk) en daarbij een Wireless Kit (t.w.v. ?39,90 per stuk) weggeven. Om kans te maken op deze prijs moet je antwoord geven op de onderstaande vraag.

Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 22 december 2011.