WIN: Nintendo DSi met Art Academy

Winacties door Redactie Ze.nl

Of je nu wel of geen ervaring hebt met tekenen en schilderen, de toegankelijke aanpak - waarin je stap-voor-stap iets wordt geleerd - is voor iedereen te volgen. Art Academy levert de lessen en materialen voor de eerste stappen op je eigen artistieke reis, maar voorziet ook in meer geavanceerde kunstlessen voor geoefende creatievelingen die hun kunst naar een hoger niveau willen tillen.

Het touchscreen van de Nintendo DS-systemen laat je moeiteloos tekenen en schilderen met realistisch reagerende potloden en penselen. Je leert ook hoe je de gumfunctie kunt gebruiken voor interessante effecten, zoals het aanbrengen van lichtpunten. In tegenstelling tot het maken van echte tekeningen en schilderijen, kun je een vergissing natuurlijk met een druk op de knop herzien. De schilderfunctie is te vergelijken met het gebruik van acrylverf.

Tijdens het schilderen word je begeleid door je leraar, Vince. Door je verschillende voorbeelden te laten voltooien zorgt hij dat je vertrouwd raakt met de verschillende materialen. Maar hij leert je ook de theorie en technieken waar je zelfstandig mee aan de slag kunt.

Ze.nl mag een Nintendo DSi en het spel Art Academy weggeven! Om kans te maken op deze mooie prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 2 november. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.