WIN: Tess Gerritsen - Sneeuwval

Winacties door Redactie Ze.nl

Nadat patholoog-anatoom Maura Isles een medisch congres in Wyoming heeft bezocht, gaat ze samen met  vrienden skiën. Maar hun auto komt in de bergen vast te zitten in de sneeuw. Als de nacht valt, zoekt de groep tijdens een sneeuwstorm een schuilplaats in het afgelegen dorp Kingdom Come. Daar lijkt iets ergs te zijn gebeurd: in twaalf griezelig identieke huizen staat het eten onaangeroerd op tafel en staan de auto's nog in de garages. De bewoners van Kingdom Come lijken echter in rook opgegaan. Voetstappen in de sneeuw verraden echter dat iemand Maura en haar vrienden bespioneert. Een week later krijgt rechercheur Jane Rizzoli in Boston het nieuws dat er in een ravijn in de buurt van Kingdom Come een verkoold lichaam is gevonden...

Wil je meer weten over dit spannende boek? Kijk dan op de website van uitgeverij The House of Books!

Ze.nl mag een aantal exemplaren van Sneeuwval weggeven. Om kans te maken op het boek moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 31 oktober. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.