Schaamhaar surprise

Make-up door Saar

Zeker wanneer je aan de slag wilt gaan met verschillende vormen en sjabloontjes. Ze.nl test voor jou de Philips Bikini Perfect; een handzame trimmer met veel mogelijkheden.

Meer dan 90 procent van de vrouwen trimt haar bikinilijn, voornamelijk vanwege hygiënische redenen.
Je schoon en verzorgd voelen is belangrijk, maar niemand zal ontkennen dat wij ons er niet ook  aantrekkelijker door voelen wanneer onze schaamstreek er netjes uitziet. 'Nobody knows', maar als jij rondloopt met een schattig gevormd konijntje daar beneden, loop je toch wat zekerder over de boulevard dan wanneer er plukken haar uit je badpak komen zetten.

Ook al zijn er veel manieren om te ontharen, jammer genoeg leidt dit klusje vaak tot irritatie; rode bultjes en ingegroeide haartjes zijn eerder regel dan uitzondering. Herkenbaar? Vergeet in ieder geval niet te scrubben, smeren en de boel geregeld bij te houden. Pas op met overmatig zonlicht en gun je huid ook af en toe een rustpauze.

Naast huidirritatie is er ook de frustratie: 'Ik wil een leuk patroontje, maar het lukt niet!' De bikinitrimmer van Philips is ideaal om deze frustratie aan te pakken; handzaam, oplaadbaar, praktisch om mee te nemen én je kunt er gemakkelijk leuke vormpjes mee maken. Het apparaat ligt lekker in de hand, het is geen onhandelbaar groot gebeuren en ziet er vrouwelijk uit. De Bikini Perfect heeft drie zogenaamde 'grooming accessoires'. (Een bikini-trimmer, bikini-kam en scheerkop). Hiermee wordt het wel erg makkelijk je bikinilijn netjes te trimmen en in model te brengen!
 
Helemaal handig is dat de trimmer zowel nat als droog te gebruiken is; wees dus maar niet bang geëlektrocuteerd te worden onder de douche. Eenmaal opgeladen kun je een uur lang losgaan. Experimenteer er dus lustig op los en neem ook direct je oksels mee; de meegeleverde scheerkop volgt de vormen van je lichaam perfect en maakt dit ook tot een simpel klusje.

Inspiratie nodig?
Er zijn allerlei namen voor de modellen waarin je je schaamhaar kunt stylen.
Ook zijn er sjabloontjes te koop die je kunnen helpen je bikinilijn vorm te geven.
Ga eens aan de slag met...

De Sphinx, Hollywood, Lolita of Kojak
Bij deze vorm ga je helemaal kaal en verwijder je alle haartjes.
De Brazilian of landingsbaan
Het haar wordt getrimd in de vorm van een verticale lijn. De breedte van die lijn is minder dan 2 cm.
De bovenkant eindigt dichter bij de navel dan bij andere stijlen.
De Charlie Chaplin of de Fuhrer
Het haar is geknipt in een smal, horizontaal, rechthoekig vierkantje in de vorm van de snor van de bekende Engelse acteur. Het bevindt zich onmiddellijk boven en aangrenzend aan de genitaliën.
Het verkeersbord
Hier blijft weinig te raden over: in deze stijl is het haar geschoren in de vorm van een pijl die naar beneden wijst. Is dit vragen om aandacht?
De speelkaart
Deze stijl zie je vaak bij exotische dansers. Het haar op de venusheuvel is geschoren in de vorm een speelkaart. Het meest populair zijn harten en schoppen. Zet jij je joker in?
De afro of kokosmat
Deze stijl onderscheidt zich vanwege meer diepte en krullen dan gemiddeld.
De Patchoeli, ook wel bekend als de Madonna of de Sikh
In deze stijl wordt al het haar dat van nature aanwezig is ten volle benut; puur natuur en het tegenovergestelde van de Lolita.
De driehoek
Dit spreekt voor zich; breed van boven, smal van onderen.
De Beckham
Wie kent hem niet? Een hanenkam in het midden van je venusheuvel.
De Valentijn
Een welkome verrassing, een hartje op je venusheuvel. Denk ook eens aan een roosje of het eerder genoemde konijntje.
De Letter
De eerste letter van de naam van je vriend. Niet aan te raden bij meerdere bedpartners overigens, leg dat maar eens uit...

De verschillende stijlen zijn niet allemaal even gemakkelijk om te realiseren, maar met een bikinitrimmer bij de hand zal het zeker een succes worden. Tijdens het testen blijkt; gemak dient de mens, dankzij de  'Mini-trim'-technologie geef jij je bikinilijn vlot, precies én zacht vorm. En zo hoort het, we hebben immers wel wat anders aan ons hoofd nu de zomer op de stoep staat, toch? Hoog tijd om buiten te gaan spelen!

Voor meer informatie over de bikini trimmer, klik hier!