1 oplader voor al je apparaten!

Cadeaus & hebbedingetjes door Jet

Dit product komt voor mij als een geschenk uit de hemel vallen. Want ik heb altijd ruzie met die opladers. Ik raak ze kwijt, ze zijn weer eens doorgeknaagd door mijn konijn en die spaghetti van kabels ben ik ook helemaal beu.

Met de IDAPT ben je eindelijk verlost van al die opladers, want dit geweldige apparaat kan alle draagbare toestellen (3 tegelijkertijd) opladen: gsm, PDA, digitale camera, MP3-speler, bluetooth toestellen, iPod, Nintendo DS, noem maar op. Super handig toch?

Hoe het werkt? In het oplaadstation kunnen drie verwisselbare 'tips' (mini-adapters) worden geplaatst. Elke tip heeft een specifieke aansluitmogelijkheid, waarop je eenvoudig een bijpassend mobiel apparaat kunt plaatsen. Je kiest gewoon de goede 'tip', klikt die in het oplaadstation en je doet je apparaat op de adapter. Klaar! Je apparaat wordt automatisch opgeladen. Alleen het oplaadstation wordt op een stopcontact aangesloten, waardoor je eindelijk van alle verschillende opladers en kabels bent verlost.

De IDAPT is verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver en kost 59,99. Daarbij zijn dan al zeven van de meest voorkomende 'tips' inbegrepen (voor bijna alle apparaten dus) en als je nog een speciale nodig hebt kun je deze los kopen voor 8,99. Niet echt goedkoop, maar dan ben je wel voor altijd van het gedoe af!

Check voor meer informatie www.idaptweb.nl!