De Sint komt eraan: dit zijn de leukste schoencadeautjes voor de dames in je familie

Cadeaus & hebbedingetjes door Maya Luz

De Sint is weer in het land! Volgende week is het alweer pakjesavond. Maar voordat het zo ver is, verras je de vrouwen in je leven met een leuk schoencadeautje. Inspiratie nodig? Dit zijn de leukste schoencadeautjes voor de dames in je familie.

Lees ook: Cadeautip! Geef een zelfgemaakte adventskalender cadeau aan je partner

Spelletjes

Spelletjes zijn altijd leuke cadeau's om te krijgen. Ze zijn leuk om te hebben voor tijdens je volgende spelletjesavond met het gezin. Ga voor een leuk kaartspelletje dat makkelijk mee te nemen is. Dat is altijd mooi meegenomen.

Exploding Kittens Originele Editie - Nederlandstalig Basis Kaartspel - €19,99

Een boek

Is de dame in je familie een echte boekenwurm? Dan is een boek altijd een goed cadeau. Neem eens een kijkje in hun huidige boekencollectie om te achterhalen welke genres en auteurs ze leuk vinden en zoek een boek uit dat hierop aansluit. Op deze manier vind je altijd wel een geschikt boek.

Rood, Wit & Koningsblauw - Casey McQuiston - €15,-

Hun favoriete nieuwe lipstick

Voor veel dames is make-up ook altijd een goed cadeau. Wat ons betreft is lipstick een goed universeel cadeau om te geven. Geef ze bijvoorbeeld een mooie rode lipstick die ze kunnen dragen tijdens het kerstdiner.

NYX Professional Makeup Lip Lingerie XXL - On Fuego - €10,95

Een simpel sieraad

Sieraden vinden we altijd leuk om te krijgen toch! Voor een schoencadeautje ga je voor een simpele ketting, armband of ring. Je maakt dit cadeau erg persoonlijk door bijvoorbeeld een sieraad te kiezen met hun voorletter of geboortejaar erop. Check in ieder geval altijd eerst even of ze liever zilver of goud dragen. Dit detail maakt een enorm verschil.

Ketting-Jaartal-2004-Zilver - €14,95

Wijn

Voor de dames die wijnliefhebbers zijn, is wijn ook altijd een goed cadeau! Het is misschien een beetje groot als schoencadeau, maar ze kunnen ook altijd een laars bij de open haard zetten! Ben je zelf niet zo'n wijnkenner? Dan kun je altijd kijken naar welke wijnsoorten ze momenteel in huis hebben of graag drinken. Is deze informatie niet makkelijk beschikbaar? Dan kun je ook een ander wijn gerelateerd cadeau geven zoals glazen of een leuk wijnrekje.

Stapelbaar wijnrek - 12 flessen - 3 delig - €13,95

Een geurkaars

Voor in de koude seizoenen is een geurkaars altijd fijn om in huis te hebben. Het geeft je huis een hele lekkere geur en een knus gevoel. Ga bijvoorbeeld voor een lekkere winterse geur zoals kaneel. Jouw familielid zal nog lang van jouw cadeau kunnen genieten.

WoodWick Geurkaars Mini Warm Wool 85 gr - €17,22

Lees ook: Dit zijn de leukste surprises voor hondenlovers