Gadgetmania

Cadeaus & hebbedingetjes door Saar

Zet deze weckpot in je vensterbank in het lentezonnetje en hij laadt zichzelf op. Door middel van een sensor ziet de Sun Jar vervolgens dat het donker wordt en zal hij zichzelf aanschakelen.
Voor 29,95 gebruik jij je opgespaarde zonlicht, gezellig!

Borat zette Kazachstan op de kaart met zijn bioscoopfilm. Nu men Kazachstan kent, wordt het ook tijd om hun mode over te nemen. De bikini kennen we natuurlijk al, hoog tijd voor de enige echte Mankini. Als we Borat mogen geloven: 'Feels very nice and sexy.' Voor 14,95 ben je de trotse bezitter, wie verras jij hiermee?

Haal het ware bioscoopgevoel in huis en maak je filmavondje compleet met deze nostalgische popcornmaker. Voor 34,95 maak je nu zelf popcorn in allerlei verschillende smaken. Er is altijd wel een reden te vinden om hiervan te genieten: 's avonds nog iets knabbelen, een verjaardag, feestje, bij de wijn of gewoon als lekker tussendoortje.

'Schat? Sorry dat ik het zeg. Maar eh... Misschien is het tijd voor een wasbeurt?' Met deze zeepdispenser zal je mannetje ineens wel érg graag onder de douche springen! Voor 29,95 mag hij onbeperkt knijpen, concurrentie? Vul deze borsten naar wens en hang ze met de zuignappen aan de douchewand.

Zing de hele dag mee met je favoriete muziek: sluit snel deze microfoon aan op je iPod en laat je horen! Een knopje op de microfoon zorgt ervoor dat de originele stem naar de achtergrond verdwijnt en dat jouw stem naar de voorgrond wordt gebracht. Voor 39,95 ben jij het nieuwe idool... Zolang je er zelf maar in gelooft!

Ook zo gefrustreerd dat je áltijd misgrijpt wanneer je de kermis bezoekt? Oefen dan nu thuis, met deze grijpmachine. Voer het bijgeleverde muntje in en bedien de hand. Voor 29,95 verdwijnt je jeugdtrauma als zoete koek.

Surf snel naar www.gadgethouse.nl om een van deze, of andere, uitdagende gadgets te bestellen.