MSN-buddy komt tot leven

De i-Buddy is de 'echte' versie van het bekende MSN-poppetje. Eenmaal aangesloten reageert de buddy op de status van je vrienden. Ook beeldt hij via licht en het wapperen van zijn vleugeltjes emoticons uit. Ontvang je een blozende emoticon, dan gaat i-Buddy's hoofdje rood gloeien. Normaal gesproken hoor je het bekende geluidje als iemand online verschijnt, maar in plaats daarvan gaat het hartje van i-Buddy gloeien.

Leuk: je kan veel instellen naar je eigen behoefte. Zit je te wachten op het moment dat je nieuwe lover online komt? Dan is het mogelijk om het poppetje alleen op die contactpersoon te laten reageren. Dat is wel spannend, afwachten totdat i-Buddy licht gaat geven. Gelukkig geeft het geen geluid, dat beperkt het irritatie-niveau.

Waarom (niet) kopen?
Misschien is deze gadget toch het leukst voor het jongere publiek. Hij kan dus altijd nog goed scoren als cadeau voor je zusje of broertje. Verwacht niet dat het nuttig kan zijn, want we worden al tijden perfect geïnformeerd over de status van contactpersonen dankzij de bekende MSN-geluidjes. i-Buddy ziet er gelukkig wel heel schattig uit!

Hoe i-Buddy emoticons uitbeeldt: