Origineel met Valentijn


Van Ze.nl voor jou: Vijf originele cadeautips voor Valentijnsdag!


Een telegram, wat was dat ook al weer? Het is nu niet meer in gebruik, maar wel in chocoladevorm! Een erg leuk Valentijnscadeautje om op te eten. Kies voor speciale boodschappen als 'love and kisses' of 'ik hou van jou': www.chocotelegram.nl


De lieve hartjes op deze t-shirts geven niet alleen licht, ze reageren ook op elkaar! Een van de twee t-shirts is bedoeld voor je geliefde en het andere exemplaar is voor jou. Hoe meer je in de buurt komt van je partner, hoe meer hartjes er op beide t-shirts gaan gloeien. De T-shirts worden per paar verkocht voor 24.99 dollar op Thinkgeek.com.


Als je echt heel origineel wil zijn, laat dan een appel graveren op Stuureenappel.nl. En nee, hij bederft niet onderweg, want hij is op een speciale manier verpakt. Een gezonde variant op het chocoladetelegram, want je kan je eigen tekst laten graveren.


Van iets dat hopeloos oubollig is, iets leuks maken. Het typische Oudhollandse tegeltje met de wijze spreuk is ineens veel leuker op truttigtegeltje.nl. Hier kun je namelijk je eigen hippe spreuk laten zetten op een 'ouderwets'  tegeltje! De tegeltjes zijn ook in andere kleuren te bestellen, zoals in het roze.



Om Cupido aan het werk te zetten, kan je een echte liefdespijl aanschaffen. Deze pijl is van zilver en je liefdesboodschap stop je na het afschroeven van de punt in de holle pijl. Een hele originele manier om je liefdesbrief te geven! In ieder geval romantischer dan per e-card...

Happy Valentine namens de redactie van Ze.nl!