Tampon zonder touwtje!

Lichaam door Jet

Beppy Wet is een speciale, frisse draadloze sponstampon. De tampon biedt veel comfort en past altijd goed, omdat het materiaal van de tampon de vorm van het lichaam aanneemt.

Omdat Beppy Wet geen touwtje heeft, is 'ie onzichtbaar en daardoor zeer geschikt voor in de sauna en het zwembad. Niemand die 'm ziet! Met de Beppy Wet is het zelfs mogelijk om te vrijen tijdens je menstruatie.

Het inbrengen van de tampon gaat heel gemakkelijk, omdat de Beppy Wet is bevochtigd met Lacta-gel, die tevens de natuurlijke zuurgraad van de vagina ondersteunt. Meerdere onderzoeken bewijzen dat Beppy geen irritatie veroorzaakt en veilig kan worden gebruikt. De tampon is zo goed gemaakt, dat je niet merkt dat je er eentje in hebt. Ook het verwijderen van de tampon gaat gemakkelijk dankzij het handige uitneemgaatje. Met één vinger haal je Beppy er zo uit. Een ander groot voordeel is dat de tampon 8 uur lang mag blijven zitten.

Beppy Wet is ontwikkeld door een vrouwelijke ingenieur in samenwerking met de Technische Universiteit Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Benieuwd geworden?
De tampon is te koop bij drogisterijen, apotheken en in erotiekwinkels zoals Christine le Duc. Je kunt 'm ook online bestellen.

Bron: www.beppy.com