In shape met goud

Lichaam door Redactie Ze.nl

"Geef het product een week de tijd (twee maal daags aanbrengen op de gewenste zones en goed inmasseren). De resultaten zijn echt verbluffend én bovendien blijvend (mits je daarna natuurlijk niet weer extreem gaat snoepen en snacken)!" laat ze me weten op mijn vraag of het echt werkt. Haar enthousiasme werkt zo aanstekelijk, dat ik besluit het te proberen. Volgens de verpakking kan ik zelfs binnen één dag resultaat boeken door de gehele fles op de probleemzones te smeren. Dat klinkt wel heel aanlokkelijk, maar ik besef me dat ik dan waarschijnlijk een halve dag zit te smeren. Aangezien mijn agenda dat niet toelaat ga ik voor het resultaat in één week.

Geheel volgens de omschrijving begin ik ijverig iedere ochtend en avond te smeren. Bij het eerste gebruik controleer ik nog even of ik niet per ongeluk "bruin zonder zon" ontvangen heb, want het goedje is nogal goud-bruinig van kleur wat sterk doet denken aan de bruiningsproducten. Vervolgens meet ik mijn omtrekken, want ik wil natuurlijk wel duidelijk kunnen aantonen dat het resultaat heeft gehad na een week. Dan begin ik met smeren. Ik besluit mijn dijen, buik en het kwabje op mijn rug aan te pakken. De lotion neemt niet makkelijk op in de huid, waardoor je flink moet inmasseren. Vooral op mijn buik lijkt er geen eind aan te komen. De lotion voelt fris aan, een beetje mentolachtig. Even verwacht ik weer een rood brandend been aan te treffen, maar na wat lichte tintelingen trekt dit gevoel weg. Optimistisch als ik ben, meet ik meteen na afloop mijn omtrek weer. Maar helaas... Geen resultaat! Ik twijfel nog even toch de hele fles er op te gooien, maar kan me beheersen...

Afbeelding verwijderd door redactie

Ik besluit na een week pas weer te meten en... Het resultaat is wat teleurstellend. Van mijn dijen lijkt geen milimeter verdwenen. Mijn buik is echter wel een centimeter kwijt! Maar of dat aan de lichte maaltijd, die ik die genuttigd heb ligt, of aan de lotion... Ik durf het niet te zeggen. Wel is de huid op mijn dijen veel gladder en lijken ze "gestroomlijnder". Misschien dat nog tien flesjes wel het resultaat geven, dat ik graag wil?

Gold Shape wordt op de Nederlandse markt gebracht door het bedrijf Wellnesswebshop.eu in Varsseveld. Het product is te bestellen via de website www.goldshape.nl voor ¤ 49,90/220 ml. Op deze website zijn tevens de uitgebreide testrapporten, de volledige samenstelling en de gebruiksaanwijzing van Gold Shape terug te vinden.