Review: zo goed werkt BreastGro!

Lichaam door Redactie Ze.nl
Hoewel we allemaal proberen ons lichaam te accepteren zoals het is, kunnen we soms toch wel onzeker zijn. Bijvoorbeeld over onze borsten. Maar hoe kun je hier iets aan veranderen zonder onder het mes te gaan? Met BreastGro! LeZeres Charlene testte ze met liefde voor je uit. 
 
Charlene (29): “Wat was ik door het dolle heen toen ik hoorde dat ik BreastGro mocht testen voor Ze.nl. Ik had de pillen alleen in de drogist zien liggen, maar schoof het toch voor me uit, want ja, zou dat wel echt werken? Dit was dus de uitgelezen kans om te kijken hoe mijn borsten zouden veranderen.” 
 
“Ik ben altijd erg tevreden over mijn borsten geweest. Ik had altijd maar een cup B en wilde eigenlijk wel een C, maar B paste wel bij mijn lichaam. Tot ik zwanger werd… Alle zwangerschapskwaaltjes zijn je kindje natuurlijk waard, maar na de zwangerschap waren mijn borsten niet meer zo stevig als ze ooit waren. Mijn favoriete bikini’s kon ik wel in de prullenbak doen, niets stond nog mooi." 
 

Het begin
“Ik begon daarom semi-enthousiast aan de pillen. Natuurlijk wilde ik graag wat grotere, maar vooral stevigere, borsten, maar zou BreastGro, het natuurlijke middel voor het vergroten van de borsten, wel echt werken? Voor ik acht weken geleden begon, onderzocht ik de verpakking eerst nauwkeurig. BreastGro zijn capsules met hopextract (zat dat ook niet in bier?) voor het vergroten en verstevigen van je borsten. De capsules beloven het klierweefsel in je borsten te stimuleren waardoor je borsten groter en steviger worden. Info genoeg! Tijd om te testen.” 
 
“Zoals ik al zei waren mijn borsten na mijn zwangerschap niet meer zo stevig als ze voorheen waren. Hoewel ik erg ontevreden was over mijn borsten na mijn zwangerschap, wilde ik ook geen borstoperatie. Het idee leek me een beetje eng en daarnaast kost het ook nog eens bakken met geld. Acht weken geleden begon ik daarom met het slikken van vier pillen per dag. Een zodra ik opstond, een bij de lunch, een na het avondeten en nog eentje na GTST. Voor mij was het geen probleem om te onthouden de pillen te nemen. Het enige wat ik lastig vond, was het doorslikken van de pillen. Een aspirine breek ik vaak al in tweeën omdat ik daar moeite mee heb. In het begin had ik veel moeite met het doorslikken van de pillen, maar na een paar dagen werd ik er gelukkig handiger in.” 
 
“Na een week stond ik al voor de spiegel te turen om te kijken of mijn borsten al verbetering toonden. Maar helaas, er was nog niets merkbaar. Natuurlijk is dat logisch, maar als je zo onzeker over je borsten bent als ik, wil je zo snel mogelijk resultaat zien. Maar net als afvallen, zul je na een week nog geen resultaat merken. Ik ging gewoon verder met het slikken van de pillen en hoopte op het beste.” 
 

Het resultaat
“Het heeft zo’n zes weken geduurd voordat ik verschil merkte. Mijn borsten groeiden niet, wat ik wel jammer vond. Maar het belangrijkste deden ze wel: ze werden steviger! Ik leek mijn borsten van voor de zwangerschap weer terug te krijgen! Wat was ik blij! Mijn borsten leken de vormen weer aan de nemen die ik zo erg had gemist.” 
 
“Inmiddels slik ik de pillen nu acht weken en naast dat mijn borsten voor mijn idee minder hangen, lijken ze nu toch ook wel een beetje te groeien. Een nieuwe beha hoef ik er nog niet voor aan te schaffen, want zoveel zijn ze niet gegroeid, maar ik zou toch zeker kunnen stellen dat ik er wel een halve cupmaat bij heb. Ik heb in ieder geval stevigere borsten dan voor het slikken van BreastGro, dus wat mij betreft hebben de pillen hun werk goed gedaan!”  

Zou jij ook een grotere cupmaat willen of stevigere borsten? Ga dan naar de website van BreastGro om jouw verpakking te bestellen!