Passie op Internationale Vrouwendag

De maatschappij door Marieke_B

Vrouw-zijn is leuk. Wie kan baren én in een boardroom kan plaatsnemen mag niet klagen over haar mogelijkheden. Op hoge hakken de vamp uithangen of toch maar liever een bedeesd bloesje aantrekken met de nadruk op de herseninhoud. De moderne vrouw kan veel kanten op en dat moet gevierd worden.

Vrouw gerichte initiatieven zijn in trek, maar dan wel op een leuke en speelse manier. Geen actie maar passie, geen strijd maar viering. De moderne vrouw wil aangesproken worden op haar krachten  en mogelijkheden en heeft genoeg van haar vermeende slachtofferrol. En dan blijkt er opeens heel veel verbondenheid tussen vrouwen te zijn!

Samen met Female Factor organiseert StyLiesh op 8 maart een spetterende Passie Revue voor vrouwen dóór vrouwen in het Prinsestheater in Rotterdam. Het doel van die avond is om een 250 vrouwen te laten zien waarom zij een podium verdienen!

Het programma
- Om 20.00u begint de Passie Revue met een spetterend Flamenco optreden 
- Nederlands bekende sociologe, Iteke Weeda zal in haar cabaret met inhoud alles vertellen over passie, liefde en de kracht van de vrouw
- Word onderdeel van de Passie Revue door deelname aan de workshops dans, zang en presenteren
- Een verrassingsact all the way from the US of A... ladies be prepared!
- Verder optredens van diverse artiesten, Passiepraatjes met interessante vrouwen, het Glazen Plafond-spel en cursus paaldansen, doe mee!
- DJ Helene di Firenzi laat je dansen tot in de late uurtjes

PrinsesTheater
Schiedamseweg 19
3026 AB Rotterdam
Historisch Delfshaven

Voor meer informatie en kaartverkoop, bekijk de websites van Female Factor en StyLiesh.