Een zijdezachte huid met Silkystar!

Make-up door Jet

Droom je ook van een gladde en zijdezachte huid? Silkystar biedt de oplossing...

Met Silkystar onthaar en peel je je huid in één keer. Resultaat: een huidje zo zacht als de billen van een baby. Weg met vies ruikende ontharingscrèmes, botte scheermesjes en hete wax. Silkystar is snel en makkelijk te gebruiken, doet geen pijn en ingegroeide haartjes behoren tot de verleden tijd. Ook is Silkystar overal te gebruiken (denk aan nog snel even op de wc bij een erg succesvolle date) en dat binnen enkele seconden. Dat heeft elke vrouw toch nodig...

Silkystar is een soort handschoentje gemaakt van fijne micro kristallen, waarmee je met ronddraaiende bewegingen alle haartjes en dode huidcellen verwijdert. Silkystar is verdeeld in twee lijnen: Silkymit voor de normale huid en Silkimiz met aloë vera voor de gevoelige huid. Je kunt Silkystar gebruiken voor je benen, gezicht en bikinilijn, zodat jij helemaal smooth voor de dag kunt komen! Ook is er een speciale Silkymit voor de voeten waarmee je eelt kunt behandelen.

Mijn collega was zo vriendelijk om Silkymit op haar benen te proberen (die van mij waren net geschoren). In eerste instantie zijn we niet echt tevreden; veel haartjes blijven gewoon lekker op hun plek zitten. 'Misschien moeten we wat harder draaien', oppert mijn collega. En verrek; het helpt! De haartjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. En ze verdwijnen niet alleen, haar benen zijn zo zacht als zijde. Wat een top product! Nog even afwachten hoelang de haartjes ook daadwerkelijk weg blijven, maar tot nu toe zijn wij volop overtuigd!

Silkystar is vanaf week 11 te koop bij Trekpleister en is op dit moment te vinden (en te testen!) op de Huishoudbeurs.

Ben jij nog niet naar de Huishoudbeurs geweest? Ga dan snel, want je mag dit leuke event niet missen!