Niets kan alles zijn

De maatschappij door Redactie Ze.nl

De maand december is ook een mooi moment om even stil te staan, terug te blikken op het afgelopen jaar en te waarderen wat we allemaal hebben.
Wat is een mooiere kerstgedachte dan onze welvaart te delen met mensen die het minder hebben, die getroffen zijn door geweld en natuurrampen?

Cordaid Mensen in Nood is een fonds binnen Cordaid dat zich richt op noodhulp en wederopbouw. Het helpt slachtoffers van rampen en oorlogen.
Speciaal voor de decembermaand stelden zij een assortiment cadeau´s samen; 'De leven Collectie'. Het lijken verpakkingen waar niets in zit, maar het geld dat aan de presentjes besteedt word komt terecht bij overlevenden van de aardbeving in Peru, ondervoede families in Malawi en ontheemden in Sri Lanka. (Je hoeft overigens niet persé een product aan te schaffen, rechtstreeks doneren is ook een optie.)

Met de Leven Collectie wil Cordaid iedereen laten ervaren dat een paar euro al een wereld van verschil kan maken voor mensen die in nood verkeren. Een bedrag dat eigenlijk helemaal niets voorstelt in verhouding tot alles dat wij uitgeven tijdens onze winkel-uitspattingen in deze maand.

Dus, ookal heb je alle verlanglijstjes al afgewerkt, ik geef je hierbij persoonlijk toestemming om over je budget heen te gaan én nog dat kleine beetje extra uit te geven. Surf nu naar Levencollectie.nl en bestel daar 'hoopvolle' sokken, een 'levendige' cd of een doosje bonbons die u zeker een voldaan gevoel zullen opleveren.

Allemaal een zeer prettige kerst toegewenst, wang tegen wang in plaats van met de gordijnen toe.

Geschreven door Babbel