Kom in de kerstsfeer...

De maatschappij door Jet

Tover je huisje om in een kerstpaleis!
Blader om te beginnen wat glossy woonbladen door en laat je inspireren. Kies dan een aantal mooie kleuren waarmee je wilt gaan werken, zorg ervoor dat deze goed passen bij je interieur. Naast kleuren kun je ook een thema kiezen, bijvoorbeeld een Mexicaanse kerst of een retro-look. Als je de juiste stijl hebt gekozen, kun je aan de slag...

Het allerbelangrijkst is natuurlijk de kerstboom. Controleer van te voren of de kerstlampjes het wel doen. Hang dan de lampjes in de boom en doe de lampjes even aan of te kijken of je ze goed verdeeld hebt. Versier de boom met kerstballen, klokjes, veertjes, engelenhaar enzovoort, allemaal in een bepaalde stijl met overeenkomende kleuren. Stop regelmatig en kijk van een afstandje hoe het eruit ziet.

Je kunt de ramen versieren met spuitsneeuw, lampjes en je kunt lintjes met kerstballen voor het raam hangen. In de vensterbank zet je een mooie kaarsenkandelaar.

Op de tafel kun je een tafelkleed leggen, uiteraard in een kleur die past bij de rest van de decoratie. Je kunt de tafel versieren met een schaal vol waxinelichtjes en een zelfgemaakte kerstkrans.

Kaarsen, kaarsen en nog eens kaarsen... Kaarsen zorgen voor gezelligheid en warmte! Je kunt ook geurkaarsjes kopen, die zorgen gelijk voor een lekkere geur. Vanaf nu mogen de lampen 's avonds niet meer voluit aan, maar gedempt. Dit is combinatie met de kaarsen zorgt voor een echt kerstsfeer.

Zorg ervoor dat je allerlei lekkere wijnen, toastjes en kaasjes in huis hebt. Laat de kerst maar komen, jij bent er klaar voor!

Ga alvast op zoek naar leuke kerstcadeautjes
In dit artikel vind je de beste kerst cadeautips.
Kijk ook eens op www.flavourites.com. Dit is een ontzettend leuke webwinkel met originele en mooie cadeautjes. Een super tip!

Ga alvast op zoek naar een mooie kerstoutfit
Koop alvast een super outfit voor kerst en hang 'm op een opzichtig plekje in je slaapkamer. Ik wed dat elke keer dat je naar de geweldige nieuwe jurk kijkt, steeds meer zin krijgt in kerst. Geen tijd of gewoon geen zin om met dit natte herfstweer op pad te gaan voor een geweldige partyjurk? Koop 'm gewoon online!

www.hm.com
www.mexx.com
www.mangoshop.com

www.welikefashion.com
www.wehkamp.nl

Luister naar deze kerstliedjes!

All I want for christmas is you

Let it snow


Santa Claus Is Coming To Town


Last Christmas


Kijk naar deze kerstfilms!

Home alone
Love Actually
Santa Clause
Muppet Christmas Carol

En als je nu nog niet in de stemming bent...

Merry Christmas!

Geschreven door Jet