Viva La Revolution!

Intiem door Redactie Ze.nl

Laten we nou eerlijk zijn, vrouwen en mannen zijn nog steeds niet overal gelijk in. We worden onderbetaald en ondergewaardeerd maar, daar kunnen we mee leven! Ik had alleen verwacht dat wij in bed toch op zijn minst wél de lakens uit mogen delen en als dat teveel gevraagd is, laten we ze dan eerlijk in gelijke stukken delen! Word ik even teleurgesteld...

Uit één of ander onderzoek blijkt dat de start van een relatie vaak bepalend is voor het verloop. Men zegt dat relaties die starten met seks op de eerste date, bijna nooit stand houden. Op zich is daar wat voor te zeggen. De eerste keer kan een verschrikkelijke afknapper zijn. Wat als hij enorm slecht is, of riekt, of anderzijds tegenvalt... Er zijn genoeg vrouwen die in zo'n geval uit beleefdheid niet direct weglopen, te veel naar mijn mening. De meesten blijven toch nog even hangen, hopende dat het een kwestie is van 'even wennen aan elkaar'. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de hoop dat hij die éne is. En dus wachten ze; op een telefoontje, op een teken, op Sint Juttemis. Dit alles in de hoop dat een mooie relatie uit de as van een verschrikkelijk slechte nacht zal rijzen.

Nou dames, vergeet het maar! Een vriend mij vertelde doodleuk dat als hij op de eerste date seks heeft, hij de dame in kwestie eigenlijk nooit meer belt. Wat hij tegenover mij werkelijk over zijn lippen kreeg, is dat een vrouw die op de eerste date seks heeft, niet anders dan een slet kan zijn en derhalve zeker niet geschikt is om een vervolg-date mee te hebben, laat staan een relatie. Dus dames, op bezoek bij zijn moeder, het krijgen van kinderen en het lang en gelukkig leven met hem kun je dus ook op je buik schrijven.

Dus waar de mannen eerst de melk mogen proeven voor ze de koe kopen is het ons zeer zeker niet toegestaan! Die kerels hebben het toch eigenlijk ook wel goed voor elkaar; eerst even kijken of het geen losbandige sloerie is en is ze dat wel, dan in ieder geval een plezierige nacht gehad hebben. Waarom hebben wij dat voorrecht niet? Kerels zijn de Bro en vrouwen de Ho?

Ik vind het tijd voor een nieuwe Revolutie, het is tenslotte al veel te lang geleden. Het moet afgelopen zijn met de open proeverij voor de heren! Het word tijd voor wat Vrijheid, Gelijkheid en Zusterschap! Wat natuurlijk niet betekent dat we de boel meteen op slot moeten zetten, maar laten we de heren met gelijke munt betalen. Bellen? Welnee, ik ben vandaag met een ander op stap! Relatie? Welnee, je bent niet geschikt en bovendien date ik geen sloeries. En natuurlijk al onze stoere verhalen en oorlogswonden breed uitmeten met alle vriendinnen, zodat zij meteen weten wie er absoluut niet geschikt zijn voor seks, relaties, kinderen en zeker niet voor een lang en gelukkig samen zijn! Viva la Revolution!

Geschreven door She-ra