Knikpik

Intiem door Alex

Dit keer was ik met een groep meiden, wat waarschijnlijk dit verschil ook maakte. Want er wordt bekeken en besproken. Helaas was er weinig mannelijk en vrouwelijk schoon te bewonderen, de gemiddelde leeftijd lag immers ver boven de 40. Let wel: ik ben absoluut geen voorstander van plastische chirurgie, dus zie ook in het oudere lijf schoonheid. Maar er is een verschil!

Wat de meest opvallende conclusie van deze sauna-dag was, is dat veel mannen van boven de vijftig een knikpik lijken te hebben. Hoewel de benaming al voldoende zegt, zal ik toch een beschrijving proberen te geven van dit soort piemel: een piemel van slap formaat (we hebben er immers geen in 'actieve' toestand gezien), lengte is minimaal (ook te danken aan 'passieve' toestand uiteraard) en met een zichtbare knik. Er wordt geen onderscheidt gemaakt tussen een linkse of rechtse knik. Dit lijkt om het even. Echter hebben wij geen exemplaar kunnen ontdekken waarbij de knik naar voren of achteren boog. Hoewel deze conclusie ons op de lachspieren werkte, wekte het ook onrust op.

Want het riep het vele vragen op. Hoe komen deze mannen aan een knik in hun piemel? Is dit inderdaad leeftijd gerelateerd? Heeft het misschien toch te maken met een actief seksleven. Mijn vriendin wist mij namelijk te vertellen dat vrouwen geen rechte vagina hebben. Zij zag ooit een programma waarbij ze een seksend stel onder de röntgenfoto hadden gezet. Iets wat ik al vrij apart vond, maar uiteindelijk wil iedereen toch wel op zo'n prettige manier meewerken aan de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg? Maar dit terzijde. Meer vragen volgden. Wij kwamen er niet uit.

De grootste vraag die is blijven hangen luidt als volgt: 'Is de knikpik ook in 'actieve' toestand geknikt en heb je er dan als vrouw extra plezier van?' Zullen wij dit dan echt pas over een jaar of 30 weten? Weet ZE het...?

Geschreven door Alex