We want sex!

Intiem door Jet

De rollen zijn omgedraaid. Niet de mannen, maar de vrouwen van Nederland zijn ontevreden over hun seksleven. Ruim de helft van de 2000 vrouwen die meededen aan het onderzoek, vindt dat ze niet genoeg seks heeft.

Mannen denken om de zeven seconden aan seks, staan elk moment van de dag paraat voor een heftige vrijpartij en lopen altijd hun pik achterna. Dit zijn clichés waar vrouwen vanaf jongs af aan al voor gewaarschuwd worden. Maar blijkbaar zijn deze clichés totaal achterhaald. Misschien zijn het nu wel de vrouwen die meer bezig zijn met seks?

Als een man een willekeurige aflevering van Sex and the City ziet, schrikt hij zich dood! De vrouwen praten constant over seks. En niet zo'n beetje ook; vanaf de eerste zoen, tot de laatste kreun, alles, werkelijk alles wordt besproken. De lengte van de piemel, de verschillende standjes, de smaak van zijn sperma. Niets is te gek! En natuurlijk is dit tv, maar ik denk, ik weet dat het er in de werkelijkheid vaak ook zo aan toe gaat. Seks is the talk of the day!
 
De uitslag van het onderzoek zal vast te maken hebben met het feit dat vrouwen tegenwoordig veel vrijer zijn wat betreft seksualiteit. We durven op te komen voor onze rechten op seks. We durven aan te geven wat we wel en niet lekker vinden. En daardoor zijn we nu niet meer te stoppen...

Wat denk jij? Ben je het met me eens of totaal niet? Discussieer mee op het forum, klik hier!

Geschreven door Jet