Cecily v. Ziegesar - Meer, meer, meer

Media door Redactie Ze.nl

Bron van de roddels van onze Gossip Girl is een elitaire privé-school in de Upper East Side van New York. Zij en haar vrienden hebben alles wat hun hartje begeert, zijn stinkend rijk en lopen altijd in de nieuwste designer outfits. Ouders met een wereldse carrière, geld als water en een enorme vriendengroep,  toch hebben zij dezelfde sores als andere tieners.

Het verhaal
Meer, meer, meer speelt zich natuurlijk af in New York, waar net de Carlyle-drieling is komen wonen.  Al in hun eerste week hebben ze alle drie een verpletterende indruk achtergelaten waar niet iedereen blij mee is.

Owen Carlyle is BFF met Rhys Sterling. Ze schitteren beide in het zwemteam van de school en trekken veel aandacht.  Maar hoe zou het hun vriendschap vergaan als blijkt dat ze beide op hetzelfde meisje vallen? Owen heeft het bed gedeeld met Kelsey, zonder dat hij wist dat dit de vriendin van Rhys is. Als hij erachter komt dat zij bij Rhys hoort, krijgt hij de schrik van zijn leven... Kiest hij voor zijn ware liefde of zijn beste vriend?

Baby Carlyle is een absolute beauty die met haar looks iedereen kan krijgen die ze maar wil! Zo ook J.P., haar huidige vriendje. J.P.'s ex vriendinnetje Jacqueline Laurent laat dit niet zomaar gebeuren en gaat een gemeen plannetje smeden, waar ook Baby's broer Owen bij betrokken wordt.

Avery Carlyle is de enige van de drie die niet zo'n spannend liefdesleven heeft. Ze hunkert naar een geliefde, maar op de één of andere manier verloopt dit niet zo soepel als in haar dromen. Als ook haar vriendinnen haar vervolgens in de steek laten, besluit ze om actie te ondernemen...

Climax
Tijdens het jaarlijkse gala waarbij er geboden kan worden op de hunks van het zwemteam voor het goede doel, loopt het volledig uit de hand. Avery had gehoopt op een romantische avond met haar langverwachte date, maar dit loopt niet zoals ze wil. Baby knijpt er samen met J.P. tussenuit, maar blijven ze bij elkaar? Baby is op zoek naar avontuur, J.P. naar zekerheid.

Wie krijgt wie in dit heerlijke verhaal vol roddels, intriges en vriendschap? Wie van drama houdt, én fan is van Gossip Girl, mag dit boek absoluut niet missen! Het is een heerlijk boek. Mocht je Gossip Girl nog nooit gezien of gelezen hebben, dan is dit het moment om dat wel te doen!!

Gossip Girl The Next Generation / Meer, meer, meer
Cecily von Ziegesar

ISBN: 9089901124
Prijs: 11,00
Uitgeverij: Arena