Vleespiemels & Bloedpiemels

Intiem door Alex

Afgezien van wat ik 'verwacht' van het formaat heb ik één duidelijke mening en dat is de volgende: hij moet het doen. Als ik zin in seks heb en met mijn bed-partner bezig ben heb ik geen zin om een bepaald lichaamsdeel nog wakker te moeten schudden. Dat moet dat deel zelf doen. Zo niet, dan verdwijnt bij mij de zin. Niks vind ik erger dan super geil zijn en een slappe piemel vast te houden of erger, een slappe piemel in je mond te hebben.
 
En of de piemel in slappe toestand groot of klein is maakt me niks uit, ik wens hem gewoon niet te zien als hij zich in slappe toestand bevindt. Dat heeft geen enkel nut namelijk.

Ik ben van mening dat er twee verschillende soorten piemels bestaan; vleespiemels en bloedpiemels. De eerste categorie is standaard 'op lengte' en wordt in geile toestand enkel dikker. De bloedpiemel is erg klein en groeit mee met de geilheid. Een vleespiemel vind ik persoonlijk mooier, maar zoals ik al zei, een slappe piemel interesseert me niet. Tijdens het vrijen moet hij het doen. En ook goed. Daarom is het zeer onverstandig om na het stappen (lees: meneer heeft te veel bier achter de kiezen) met iemand het bed in te duiken. Op het moment dat je toch echt wat wil voelen, erachter komen dat hij niet mee doet omdat het bier in de weg zit, tja... over afknappers gesproken. Vingerwerk heeft dan ook geen zin meer. Het beeld van een kleine bloedpiemel of een dunne vleespiemel bederft al mijn pret.

Wat me wel verbaast, want ik heb het wel eens meegemaakt, dat de meneer in kwestie zich niet lijkt te schamen of ergeren. Een enkele keer geeft meneer aan dat het niet lukt, dat inderdaad het bier een verkeerde uitwerking heeft (of de zenuwen). Dat kan ik waarderen, vind het laatste soms zelfs wel schattig. Next time better. Maar niks zeggen en blijven proberen (denken ze nou echt dat je hem in slappe toestand naar binnen krijgt?) is echt een no no. Geloof me: een herkansing komt er dan niet.

Ik heb me wel eens na een (mislukte) vrijpartij afgevraagd of het aan mij lag. Maar dat doe ik niet meer. Ik weet dat ik niet afschuwelijk afstotelijk ben en de meneren hebben nogmaals geprobeerd om een nieuwe kans te krijgen (dat wil zeggen, ze deden een poging tot versieren). Maar ja, ik houd gewoon niet van slappe piemels die het blijven proberen.

Geschreven door Alex