Wie, wat, waar: onontdekte erogene zones

Intiem door Marleen_S
Erin, eruit, dan gaat hij nog een paar keer op en neer en voor je het weet is het feestje tussen de lakens alweer voorbij. Gaaaaap! Het probleem is niet dat hij de plekjes niet weet te vinden, het is alleen zo voorspelbaar.

Weet hij veel. Al sinds meneer seksueel actief is, heeft hij één doel voor ogen: jouw intieme delen daar beneden. Zo zonde, want naast onze vajayjay zijn er nog tal van andere lichaamsdelen waarvan je nekharen van genot overeind gaan staan als hij ze aanraakt. En juist die plekjes slaat je lover elke keer weer over. Nogmaals, o zo zonde...


De volgende erogene zones weet je lover gegarandeerd nog niet te vinden. Met de nadruk op nog, want aan jou de taak om hem subtiel naar de juiste plekjes te sturen. En als 'ie jou op ongekende wijze tot een hoogtepunt laat komen? Dan sla jij je slag bij hem. Uren genot in de slaapkamer gegarandeerd.

Voor jou

1. Sleutelbeen
Oké, elkaar de kleren van het lijf trekken kan heel opwindend zijn, maar als je moeite hebt om op gang te komen, kan juist het elkaar langzaam uitkleden je helemaal in de mood brengen. Zeker als hij zijn pijlen richt op het openen van je blouseje (check: een blouse aandoen als het jullie date-avond is). Knoopje voor knoopje - vooral tergend langzaam - en zorg tot slot dat hij hem net niet openmaakt. Een paar strelingen over je sleutelbeen, kusjes of andere liefdevolle aanrakingen brengen je hoofd op hol. 

2. Onderrug

Een massage is heerlijk en kan heel erotisch zijn. Zeker als hij zijn handen over je onderrug beweegt. En een complete massage met olie en alles erop en eraan hoeft niet eens: een paar zachte aanrakingen zijn genoeg. Vraag hem het voorspel te beginnen als jullie nog in het openbaar ergens zijn. Zoals in het restaurant, de bios of tijdens de visite bij je moeder. Durf je het niet te vragen? Probeer het dan eerst uit bij hem. Als het goed is begrijpt hij je hints vast wel.

3. Knieholtes

De huid van je knieholtes is dun en daardoor ook heel gevoelig. Het is niet de meest opwindende plek die je kunt bedenken (zoals de welbekende oorlel), maar het is wel de perfecte plek voor je lover om te laten merken dat 'ie zin heeft. 


4. Handpalmen

Het zit een beetje tegen het kietelen aan, maar het kriebelt zo dat je het tot in je tenen voelt. Je handpalmen zijn heel gevoelig en als hij met zijn ruwe mannenvingers langzaam elke vinger streelt of er zelfs aan likt (!) dan voel je dat gelijk overal. 

5. Haar

Wat is er lekkerder dan een massage? Een hoofdmassage! Spring samen onder de douche, zet 'm lekker heet (op standje stoomcabine) en zeep elkaar goed in. Alsof dat nog niet opwindend genoeg is, gooi je wat shampoo in je haar en gebied je je lover je haren lekker uitgebreid te wassen. De truc is dat hij zachte cirkeltjes met zijn vingers maakt en aan de achterkant van je hoofd begint. Een beetje afwisseling van hard/zacht en een klein stukje van je hoofd of je gehele hoofd is de kers op de taart.

Voor hem

1. Perineum
Als je dacht dat alleen de grote Jodocus itself dé erotische plek was van je lover: think again! Ook het gebied eromheen is heel gevoelig. En dan met name het perineum. Het watte? Dit is het stukje huid tussen de ballen en de anus. Het zal misschien even schrikken zijn voor hem als je hem daar aanraakt, maar als je er zachtjes naar toe 'werkt' - en niet een heel uur besteedt aan het strelen ervan - is het voor hem heel opwindend.

2. Bekken

Vind je het ook zo sexy als hij een lage spijkerbroek aan heeft en je de welbekende 'V' ziet? Het is meer dan alleen mooi, want het is ook nog een heel erotisch plekje voor de man. Geef je lover eens een andere massage en werk zijn hele buik en met name zijn bekken af. Kusjes, zachtjes blazen en langzaam van boven naar beneden toewerken: daar krijgt hij tintelingen van!3. Binnenkant dijen

Als je klaar bent met zijn bekken, kun je verder naar de binnenkant van zijn dijen. Raak expres zijn penis niet aan, maar blijf puur op zijn benen gericht. Hier geldt weer hetzelfde: kusjes, zachte aanrakingen en alles wat je maar kunt bedenken zijn zeer gewenst.

4. Gezicht

Zijn gezicht is bij uitstek één groot erotisch gebied. Vergeet de standaardplekken zoals zijn oorlellen en mond, maar kus zijn oogleden, zoen hem op zijn mondhoeken en vergeet vooral zijn kaaklijn niet. 

5. Prostaat

Dit plekje is voor de gevorderden onder ons. De prostaat schijnt namelijk de mannelijke G-spot te zijn. Alleen, kan hij er zelf niet bij. That's where we come in! Je moet alleen wel een stapje verder durven gaan, want dit plekje zit namelijk in het gebied rond de anus. En, jawel, daarvoor moet je de anus ook in gaan. Daarom: alleen voor gevorderden. Als je de binnenkant hiervan zachtjes masseert, zul je dichtbij zijn G-spot komen.  Wel eerst van tevoren vragen of het oké is voordat hij, euhm, voor verrassingen komt te staan.

Waar vind jij het fijn als je lover je aanraakt tijdens de seks?