First Kiss

Intiem door Redactie Ze.nl

1998. Ik ben net een week 14 en ben op pad geweest met de 17-jarige 'handsome' waar ik smoorverliefd op ben. We hebben een ritje gereden op zijn nieuwe scooter. Nog na trillend van de hoge snelheid waarmee hij door de bochten scheurde, staan we kneuzig tegenover elkaar in mijn poort. Hij bedankt voor de leuke middag en zoent me. Hij steekt zijn tong direct naar binnen en ik kan een lichte kok niet voorkomen. " Waar is hij mee bezig? Denkt hij nou echt dat ik dit prettig vind?" Net op tijd werd er geroepen voor het eten. 'Safed by the bell.' Ik vlucht naar binnen en probeer me te beseffen wat er zojuist is gebeurd. Ik heb mijn eerste zoen gehad, de kop is eraf!

Nu, vele jaren later, ben ik een expert in het herkennen van jongens met goede zoen-technieken. Ik let op uitstraling, mondvorm, lippen en tanden. Zelden tot nooit heb ik te maken gehad met een echte 'bad kisser'. Ik ben van mening dat zoenen het aller leukste uitpakt als je iemand laat wachten. Niet gelijk aanvallen (zoals we deden toen we 16 waren, om bovenaan te staan op de wie-heeft-de-meeste-gehad-lijst), maar de spanning op laten lopen totdat hij niet meer te houden is. Zacht beginnen en wild eindigen. Dat is wat vrouwen willen, jammer dat er weinig mannen zijn die hier enige weet van hebben. Het blijkt dat de eerste zoen boekdelen spreekt over het vervolg van de relatie. Ik heb mijzelf voorgenomen alleen op uitnodigingen in te gaan als de zoen om meer vraagt.

Daar staat hij. 1.91 lang, slank en in het bezit van een prachtig gebit. Ik kan mijn ogen niet van hem afhouden. De avond verloopt zoals hij hoort te verlopen. We praten, dansen, lachen en besluiten buiten wat af te koelen. (Mijn temperatuur stijgt inmiddels tot ver boven de limiet!) Zodra we op een trapje zijn beland, kijkt hij me aan en zegt me te gaan kussen.

Hij komt zijn woord na. Ik heb het gevoel te zweven en kan een tinteling in mijn buik niet onderdrukken. Dit is zoals een eerste zoen behoort te zijn.

De week erop lig ik naast hem. Ik lig in zijn armen en draai op mijn zij. Mijn lichaam zoekt haar weg en ik prijs mijzelf met mijn goede inschattingsvermogen.

Ik pas in zijn kuiltje.

Geschreven door Mimi