Jess? onenightstands: Terug in het zadel

Intiem door Jess
Daten heeft iets spannends, maar wanneer je het idee hebt dat je aan het lijntje wordt gehouden of dat er geen vooruitgang in zit, ben je er snel klaar. Ook Jess had het wel even gehad met dat gedate en zette de bloemetjes weer ouderwets buiten. 
 
In mijn vorige columns kon je lezen dat ik aan het daten was geslagen met de 4 jaar jongere yogagod, Wilfried. Hoewel ik hem heel erg leuk vond, merkte ik toch wel dat we over bepaalde dingen anders dachten. Ik heb ‘m lekkere yogadocent nog niet afgeschreven, maar ik wilde wel even losgaan op de manier waarop ik gewend ben. Dus ik ging samen met een vriendin op stap en ik had een missie: dat krijgen wat Wilfried me nog niet wilde geven. 

Twee lekkere vrienden
Samen met een vriendin ging ik afgelopen weekend rond een uurtje of 1 richting het centrum van Amsterdam. We belandden al snel in mijn favoriete club en het op zoek gaan naar een man kon beginnen. Al snel zag ik een leuke man rondlopen. Hij was erg lang, had blond haar wat eigenlijk net iets te lang was en de mooiste blauwe ogen die ik gezien had. Het lot leek me gezind, want een van de vrienden, viel erg in de smaak bij de vriendin met wie ik was. Dat maakte alles al een stuk makkelijker! Samen gingen we erop af! 

 
We knoopten een praatje met ze aan en we hadden het geluk twee vrijgezelle mannen te treffen, Daan en Mark. Onze aandacht beviel hen wel en al snel bood Daan me een drankje aan. Vervolgens dansten we de hele nacht en al snel liep het tegen vieren. Tijd om naar huis te gaan, maar zou ik alleen naar huis gaan? 
 
Daan en Mark leken precies hetzelfde in gedachten te hebben. Al snel werd er gehint dat we wel naar het huis van Daan konden gaan. We stapten in de taxi en daar gingen we. Binnen 15 minuutjes stonden we voor de deur van mijn verovering, maar in plaats van dat de taxi verder ging naar het volgende huis, stapte Mark ook uit. Wat gebeurde hier? 


Hetzelfde huis
Mijn vriendin en ik keken elkaar even verschrikt aan? Wat waren deze mannen van plan? Ze hadden toch niet een minigangbang voor ogen? Nadat mijn bezorgde blik was opgevangen, kreeg ik al snel te horen dat Mark in Zaandam woonde, dus ook hier zou overnachten. Prima, dacht ik. Maar eenmaal binnen, bleek dat er maar een slaapkamer was en een klein woonkamertje. Dankzij de alcohol ging ik er maar in mee, maar toen ik in de slaapkamer belandde met een halfnaakte man bovenop me en ik het gekreun van mijn vriendin (die op de bank was beland) kon horen, vond ik het wel even ongemakkelijk. Gelukkig wist Daan me al heel snel af te leiden door mijn rokje omhoog te tillen en me vervolgens te verwennen met zijn tong... 
 
Jess is 28 jaar, woont in Amsterdam en gaat sinds een aantal jaar als happy single door het leven. In een relatie heeft ze momenteel geen zin, maar wel heeft deze single lady zo af en toe een ‘jeuk’ waaraan gekrabd moet worden. In Jess’ onenightstands vertelt ze over haar nachtelijke avontuurtjes.