Jess? onenightstands: Eindelijk een échte date

Intiem door Jess
Vorige week kon je lezen dat Jess haar oog had laten vallen op een 4 jaar jongere yogaleraar. In the heat of the moment wilde hij echter niet verder. Wat hij wel wilde? Een vervolg date. Hoewel Jess zoiets normaal zou afslaan, ging ze toch in op zijn verzoek.
 
“Tijdens mijn etentje met Wilfried vorige week, was ik enigszins verbaasd dat deze heerlijke vent zulke hoge standaarden had. In eerste instantie verbluft dat hij me niet wilde, maar hoe langer ik er over nadacht, hoe romantischer ik het idee eigenlijk vond. Dus toen ik na een week na onze eerste date een berichtje van hem kreeg of ik zin had om met hem af te spreken, kon ik mijn nieuwsgierigheid naar deze man niet in bedwang houden.”
 
 
Naar het strand
“Wilfried wist dat ik hem wilde en alsof hij me wilde plagen, stelde hij voor om naar het strand te gaan. Het was sinds tijdens weer eens mooi weer in Nederland, dus eigenlijk was dit ook wel het uitgelezen moment om het water op te zoeken. Ik ging weer naar zijn huis en daar reden we in zijn auto richting het strand. Niet veel later spreidden we onze handdoeken uit op het hete zand en binnen een mum van tijd kon ik zijn heerlijke sixpack bewonderen. Man, wat had mijn yogagod toch een mooie buik.”
 
“Helemaal strak was ik zelf helaas niet, vandaar ook vorige week mijn tevergeefse poging in de sportschool, maar toch merkte ik dat hij stiekem goedkeurend naar mijn lichaam keek. Hij mocht dan niet zo veel dames in zijn bed hebben gehad, hij wist wel precies wat hij zocht in een vrouw. Een zelfverzekerde man, daar houd ik wel van!”
 
“Alsof mijn wil naar hem nog niet genoeg was, vroeg hij ook of hij me moest insmeren. Voor ik het wist voelde ik zijn handen over mijn rug gaan. Handen die ik eigenlijk veel liever ergens anders wilde voelen. Nadat hij mij had ingesmeerd, was het natuurlijk mijn beurt op hem van een likje zonnebrand te voorzien. Ik voelde mijn knieën slap worden toen ik mijn handen over zijn gespierde rug en schouders liet glijden.”
 

 
Innig afscheid
“Nadat we allebei goed beschermd waren tegen de zon, haalde Wilfried een flesje wijn tevoorschijn. Man, wat was deze man charmant. Vervolgens raakten we aan de praat. Hij vertelde me over zijn jeugd, waar hij opgroeide en waarom hij besloot om het kleine dorpje waarin hij opgroeide te verruilen voor de grote stad. Ik leerde veel over Wilfried, maar hij was ook erg geïnteresseerd in mij. Het was lang geleden dat ik een echte datedate had en ik moet zeggen dat het me wel beviel. Toen hij me na het einde van een geslaagde dag thuis afzette, hebben we lang en innig staan zoenen voor mijn deur. Een klik tussen ons is er absoluut, ik voelde zelfs zijn handen op een gegeven moment rusten op mijn achterste. Toen ik hem mee naar binnen vroeg, leek hij even te twijfelen, maar hij sloeg af. Jammer. Maar van een ding ben ik zeker… het gaat me nog wel lukken met Wilfried!”
 
Jess is 28 jaar, woont in Amsterdam en gaat sinds een aantal jaar als happy single door het leven. In een relatie heeft ze momenteel geen zin, maar wel heeft deze single lady zo af en toe een ‘jeuk’ waaraan gekrabd moet worden. In Jess’ onenightstands vertelt ze over haar nachtelijke avontuurtjes.