Piemelpraat: vrouwen over hun favoriete fluit

Intiem door Vera
Sommige vrouwen zweren bij een grote tampeloeris, maar voor andere vrouwen is zo’n groot gereedschap echt drie keer niets. Want pijn is niet fijn en al helemaal niet tijdens de seks. We nemen de verschillende piemelsoorten onder de loep!

Niet dat het uitmaakt wat voor ’n piemel je lover heeft, want blij ben je toch wel met hem. Of hij nou een grote of een kleine heeft. Wel heeft iedereen zo z’n voorkeur wat betreft de pielemuizen. Zo ook onze leZeressen.

Manon (25): “Een perfecte piemel bestaat natuurlijk niet, maar als ik dan toch mag kiezen heb ik het liefst een wat groter formaat. Maar dan natuurlijk ook weer niet te groot. Ik had ooit een one night stand met een jongen en hij had een soort spaghettisliert, meer kan ik er echt niet van maken. Terwijl ik deed alsof ik de nacht van m’n leven had, voelde ik echt helemaal niets. Ik wist de volgende ochtend ook niet hoe snel ik weg moest zijn. Nee, geef mij maar een wat groter exemplaar waar ik wel wat van voel.”


Hannah (32): 

“Mijn vriend heeft geen grote piemel en dat hoeft ook echt niet. Hij kan beter seksen dan m’n vorige sekspartners met grote(re) piemels. Dus dat zegt echt totaal niets. Ik heb liever iemand die weet hoe hij een vrouw moet laten komen, want daar hebben veel mannen überhaupt moeite mee. Daar kan je nog zo’n grote piemel voor hebben, als je dat niet kunt is het voor mij klaar.”

Eline(28): "Geef mij maar een wat bredere, maar natuurlijk niet te breed. Er hoeft ook niet een hele Noord-Zuidlijn bij mij te worden geboord. Ik denk dat je meer aan een bredere piemel hebt dan aan een grote of kleine. Ik had laatst een scharrel en hij had in mijn ogen ook echt de perfecte piemel. Niet te groot, niet te klein en wel wat breder. Zo voelde ik precies alles goed.”


Veronique (30): 

“Voor mij is ‘klein maar fijn’ het hele idee. Ik heb ooit een one night stand gehad met een jongen een supergrote piemel, dat het ook echt pijn deed. De dagen erop liep ik met bloed in mijn onderbroek. Daarna was ik ook echt afgeschrikt en was ik bang voor wat ik in een onderbroek van een man zou aantreffen. Die angst is bij m’n huidige vriend gelukkig helemaal verdwenen, maar toch heeft dat bij elkaar wel een tijdje geduurd."

Suze (24): “Ik heb niet echt een voorkeur qua piemel. Ik heb verschillende formaten voorbij zien komen, maar ze waren naar mijn mening allemaal goed bezig. Een echt kleine heb ik nog niet gezien, maar als die jongen gewoon fijn kan seksen dan is er geen probleem, toch?"

Wat is jouw favoriete fluit? Of maakt het jou ook geen flaus aus?