Lindsay Lohan weer naar de cel?

Celebs door Redactie Ze.nl

De 23-jarige Lindsay moet voor aankomende donderdag nog minstens vier keer op de alcoholcursus aanwezig zijn, maar het lijkt erop dat dit niet gaat gebeuren. De rechter houdt het feestbeest goed in de gaten en wil donderdag bewijs zien dat ze minstens dertien keer naar de cursus is geweest.

De actrice zou niet van plan zijn om hieraan te voldoen, omdat ze naar het filmfestival in Cannes wil gaan om haar nieuwe film te promoten. In deze film speelt ze de rol van pornoactrice Linda Lovelace die bekend is geworden dankzij Deep Throat.

Niet alleen de rechter bekommert zich om Lindsay. De drie jongens die haar hebben aangeklaagd wegens een monsterlijke autorit waarin de actrice veel te veel gedronken had, willen haar ook van haar alcoholprobleem afhelpen. De drie jongens eisen momenteel een schadevergoeding van 7.5 miljoen dollar. Een deel van dit bedrag zou Lindsay kunnen terugverdienen wanneer ze ruim drie jaar van de fles weet af te blijven. De advocaten van de blondine zijn nog niet ingegaan op dit schikkingsvoorstel.