Last Woman Standing: Vooral niet neuken

Intiem door Alex
Karel en ik kenden elkaar al een aantal jaren van het uitgaan. Hij was een dromerige jongen die met zijn grote bos krullen in een menigte kon staan zonder ook maar iets mee te krijgen van wat er om hem heen gebeurde.
 
Ik vond dat wel intrigerend en zo ben ik dan ook eens naast hem gaan staan in diezelfde houding met de vraag: "Vertel nou eens hoe jij de wereld ziet!? Al snel leidde dat tot een ietwat chaotische woordenstroom van zijn kant, een onoprecht luistergezicht van mijn kant en uiteindelijk een stroom dirty talk van mijn kant en een ik ga zo komen-gezicht van zijn kant.
 
Vanaf dat moment kwam Karel weleens aanwaaien. Als ik met een lekker glas wijn op de bank zat kon mijn deurbel gaan en daar was hij. Hij kwam niet eens voor seks; meer om zijn filosofische ideeën over me uit te strooien. Iets wat ik in het begin nog wel aandoenlijk vond, maar wat mij op een gegeven moment begon te storen, voornamelijk omdat het ten koste ging van de opwinding en het er uiteindelijk toe leidde dat er helemaal niet meer geneukt werd. Karel wilde liever diep in mijn ogen staren en niets verkloten met seks. Hij zei: "Ik heb zo vaak gehad dat ik met een vrouw een soort seksrelatie kreeg en dat ging uiteindelijk nergens heen. Laten we het rustig aan doen.? Dus lag ik verveeld naar mijn plafond te staren, terwijl hij van wal stak over het wel en wee in het universum.
 
Onze avondjes samen werden minder en minder. Ik zag niet zo goed in wat het nut ervan was als er geen vuurwerk op mij wachtte aan het einde van een lange nacht. Wel kon hij me heel innig zoenen, waarbij hij zijn hand teder om mijn gezicht vouwde en de aanraking van zijn zachte lippen afwisselde met intense blikken in mijn ogen. Hij schreef gedichten voor me, liet me muziek horen die hij met mij associeerde, maar kroop vervolgens naast me in bed zonder een vinger uit te steken.
 
Ik was de wanhoop nabij. Het werd meer een soort uitdaging om hem tot seks te krijgen dan dat ik er zelf nou nog zo op zat te wachten. Ik probeerde het met standaard verleidingstechnieken: geen effect. Manipulatie ("Vind je me wel aantrekkelijk op die manier??): geen effect. Ik weet nog dat ik op een gegeven moment zwaar gefrustreerd: "Jezus vent, neuk me gewoon!? heb geroepen. Maar zelfs dat mocht niet baten. Hij wilde zich pas weer 'geven' als het echt goed voelde.
 
Eigenlijk was ik er toen wel klaar mee. Ik had het gevoel dat ik een mannelijke high school-student was met een kuise maagd achterin mijn Chevrolet. Zo?n giechelend grietje in een roze jurk die, iedere keer dat ik naar haar borst greep, zei dat ze er nog niet aan toe was. Waarom de FUCK ben je dan met me in de auto gestapt, trut?
Ik besloot dan ook maar een einde te breien aan het saaie contact met Karel.
 
"Wat doe je hier eigenlijk??, vroeg ik hem op een avond toen hij weer onverwachts op de stoep stond.
"Ik eh, ik dacht, ik kom Alex gezelschap houden!?
"Dacht jij dat,? zei ik kil.
Hij keek me onderzoekend aan.
 
Vijf minuten later stond hij met zijn jas aan verbouwereerd op mijn deurmat en sloeg ik de voordeur achter hem dicht.
 
Alex.